Breaking news ! GREY GOOSE opent Boulangerie François

TIJDELIJKE BAKKERIJ SERVEERT ARTISANAAL FRANS BROOD GEMAAKT VAN GREY GOOSE TARWE!

Boulangerie François

EEN 3-DAGEN-POP-UP BAKKERIJ IN ANTWERPEN

VAN DONDERDAG 26 NOVEMBER TOT ZATERDAG 28 NOVEMBER OPENT GREY GOOSE – ’S WERELDS MEEST GELAUWERDE VODKA – DE DEUREN VAN BOULANGERIE FRANÇOIS, EEN ARTISANALE BAKKERIJ DIE HAAR ZEER KORTSTONDIGE THUIS KRIJGT IN HARTJE ANTWERPEN.

 Grey_Goose_Boulangerie_François_0[2]

Wie dacht even binnen te springen in deze pop-up bakkerij om een brood te kopen was er aan voor de moeite. We leggen één en ander uit… Tijdens een bezoek aan de piepkleine bakkerij viel op dat het niet de bedoeling was om broden te verkopen. Er kon alleen brood gedegusteerd worden. Het was zelfs zo dat je een ‘goodie-brood-bag’ meekreeg met daarin een versgebakken speciaal vodka-graan-broodje en 2 potjes Grey Goose confituur !!! Bedoeling van het gehele pop-up verhaal was een stunt, nl. een opvallende en gesmaakte promotie van het premium vodkamerk Grey Goose.  Groot was onze verbazing ook toen plots een hele wand opzij schoof waardoor zowaar een ‘geheime’ gang zichtbaar werd die leidde naar het echte geheim van deze bakkerij, een verborgen cocktailbar waarin privé-genodigden genoten van exclusieve vodkacocktails. We ontmoetten er François Thibault voor een korte babbel en lieten ons verwennen door Grey Goose…

    

GREY GOOSE IN VOGELVLUCHT Grey Goose vertelt het verhaal van een gepassioneerd distilleerder met een grenzeloze ambitie. In 1997 wordt Maître de Chai François Thibault als excentriek buitenbeentje beschouwd wanneer hij ambieert om ‘s werelds beste vodka te maken in het hart van de Franse Cognacstreek. Hoewel sceptici op de eerste rij staan om Thibault te zien falen, slaagt hij erin om met Grey Goose een nieuw, uniek en ongeëvenaard luxeproduct te creëren, dat zich vandaag ‘s werelds meest gelauwerde vodka mag noemen. Grey Goose is de vrucht van een buitengewoon huwelijk: de kennis van het vervaardigen van cognac, en het gebruik van de beste lokale ingrediënten – zuiver bronwater uit de Grande Champagne regio en superieur tarwe uit Picardië. BOULANGERIE FRANÇOIS: MAAK KENNIS MET DE LEGENDE  Boulangerie François brengt de sublieme kwaliteitsvisie en onafgebroken toewijding van Maître de Chai François Thibault naar Antwerpen. Middenin het oude centrum, van donderdag 26 tot en met zaterdag 28 november opent de tijdelijke bakkerij haar deuren voor passanten en nieuwsgierigen met een neus voor kwaliteit. In de vorm van kraakvers artisanaal brood laat Grey Goose je degusteren van haar zorgvuldig geselecteerde ingrediënten: het versgebakken ‘Grey Goose Pain’ wordt immers bereid met hetzelfde zachte wintertarwe uit Picardië. Boulangerie François voorziet zowel een rond als langwerpig ‘epi de blé’, aangevuld met een duo smaakvolle ’Grey Goose Confitures’. Elke bezoeker keert naar huis met een uniek ‘Grey Goose Pain’ en een setje van het zoet beleg. FLY BEYOND Boulangerie François vertelt intrinsiek het verhaal dat Maître de Chai François Thibault eigenhandig schreef bij het ontwikkelen van Grey Goose. Zijn FLY BEYOND visie ademt diens onverschrokken karakter: wars van normen en verwachtingen, koos Thibault destijds voor een vodka op basis van onwaarschijnlijke ingrediënten. Vanuit Poitou- Charentes, bakermat van de Cognacproductie, slaagde hij erin om het vodkasegment te herdefiniëren door te werken met het Picardisch kwaliteitsgraan dat ook de basis vormt voor de heerlijke Franse patisserie. Boulangerie François stoelt op hetzelfde ambachtelijke vakmanschap. Ontdek het verhaal van Grey Goose en François Thibault in Boulangerie François op donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2015, telkens tussen 09 en 18u aan de Wiegstraat 8 in Antwerpen.


PRAKTISCHE INFORMATIE
Boulangerie François – Wiegstraat 8, 2000 Antwerpen

OPENINGSDAGEN
Donderdag 26, vrijdag 27 en zaterdag 28 november 2015
Dagelijks geopend van 9u tot 18u


Grey_Goose_Boulangerie_François_3[1]

Grey_Goose_Boulangerie_François_6[1]Grey_Goose_Boulangerie_François_2[1]Grey_Goose_Boulangerie_François_4[1]

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.