Terrazza Italiani, échte traditionele Italiaanse keuken in hartje Brussel.

Terrazza Italiana in Brussel: Hotel Amigo, een vijfsterren luxe Rocco Forte Hotel in Brussel, lanceert BoCConi Terrazza, het ultieme adres voor wie op zoek is naar een stukje Italië in het hart van de Belgische hoofdstad. Het BoCConi Terrazza dinermenu is samengesteld door de beroemde Italiaanse culinaire meester Fulvio Pierangelini, Creative Director of Food bij Rocco Forte Hotels, en bevat een selectie verse salades, gedeelde schotels en Italiaanse klassiekers zoals ‘Tagliolini met mosselen’.

“Bocconi Terrazza belichaamt onze visie: culinaire uitmuntendheid, onberispelijke gastvrijheid en een onvergetelijke dinerervaring die onze gasten meeneemt naar de zonovergoten kusten van Italië, waar de lucht doordrenkt is met de heerlijke geuren van verse kruiden, sappige tomaten en smaakvolle olijven.” zegt Carlo Ferrigno, Directeur Operations, Hotel Amigo.

Op het menu staat ook een exclusieve nieuwe wijn ‘Rosé l’Amigo de Gudule’ van stadswijnhuis Gudule en cocktails zoals de verfrissende ‘Spritz Veneziano’ van Hotel Amigo’s Venetiaanse drankenpartner Select Aperitivo.

Op een echt Italiaans zomerterras mogen uiteraard geen gelatos ontbrekend. Niemand minder dan meesterchocolatier Pierre Marcolini zal heel het zomerseizoen zijn ambachtelijke gelatos aanbieden met zuiderse smaken als grand cru vanilla en chocolate, mango-yuzu en raspberry sorbet. BoCConi Terrazza, met zijn weelderige vegetatie die doet denken aan een mediterrane tuin, is geopend van juni tot oktober.

BoCConi Terrazza, Italiaans zomerterras op een boogscheut van de Grote Markt, mediterrane sfeer verzekerd.

“BoCConi Terrazza embodies our vision: culinary excellence, impeccable hospitality and an unforgettable dining experience that transports our guests to the heart of Italy. “

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.