About me

Ik hou van lekker eten en wil mijn positieve ervaringen delen op het culinaire web via CuliPress.be.

De nadruk ligt vooral op top culinaire produkten/diensten/merken/events die uitsteken boven het gemiddelde. Deze zogenaamde premiumprodukten moeten duurzaam geproduceerd worden en zijn bij voorkeur afkomstig van eigen bodem, streekprodukten om de voedselvoetafdruk zo klein mogelijk te houden.

De artikels op mijn blog weerspiegelen mijn eigen persoonlijke mening. Alleen mijn positieve ervaringen worden gepubliceerd. Aangezien het niet de bedoeling is bepaalde produkten, diensten of merken af te breken, worden hoofzakelijk negatieve ervaringen niet online geplaatst.

Verder sta ik voor 100% achter de produkten en merken die ik in mijn blog behandel. Alle informatie werd mij ofwel vrijwillig aangeleverd of is het resultaat van eigen culinair speurwerk, dit zowel op het web als ten velde. Ik werd hiervoor niet betaald en ook in de toekomst ontvang ik hiervoor geen premies.

Ik wil hierbij iedereen bedanken voor het toezenden van info waarmee ik mijn blog up-to-date kan houden.

Uiteraard sta ik open voor alle culinaire uitdagingen, surprise me!

Wil je mij contacteren dan kan dit via redactie@culipress.be.

Tot proefs!

Geert De Kerf

Rinkhout 203

9240 Zele

België

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.