Zomer bij Pierre Marcolini is vooral genieten!

 

logo-haute%20choco[1]“Een zomer bij Pierre”
 
Tijdens de zomermaanden staat “genieten” bovenaan de lijst! “Een zomer bij Pierre”: dat is het ideale moment om jezelf te verwennen met heerlijk, verfrissende lekkernijen.
 
MD_Ambiance-Petits%20Pots%20Glace Ijs1 MD_Ambiance-Boissons[1]MD_Ambiance-Biscuits2

“Een zomer bij Pierre”, dat is zowel een tijd van nieuwigheden als van tradities die plezieren dankzij heruitgevonden recepten, het is een collectie die is samengesteld naar het voorbeeld van deze uitzonderlijke periode. Het zijn kleine potjes gevuld met heerlijk roomijs; ijslolly’s die à la minute worden gecoat met een fijne chocoladetopping. Het is een assortiment van verfijnde koekjes voor delicate uitgelezen smaak-papillen. Het zijn verfrissende dranken met een hint van cacaosmaken. Het zijn ook kleine lekkernijen die je makkelijk kan meenemen om van te genieten wanneer je maar wil. Een zomer bij Pierre, dat zijn de echte kleine dingen van het leven. Het fijne leven tijdens de zomer.

 

Watervallen van bloemen scheppen de illusie van een magische tuin, ludieke knipoogjes… Met een overvloedige en schalkse bloemendecoratie bieden de lekkernijen van Maison Pierre Marcolini vanaf 19 mei hun volledig, ongewoon, grappig en fris boeket aan. Een fantastische poëtische wereld. Een uniek en magisch seizoen, dat is “Een zomer bij Pierre”

De ijspartituur

Potjes roomijs

 
MD_Ambiance-Petits%20Pots%20Glace
Rilling van thee:
Roomijs met subtiele noten van zwarte thee met jasmijn, afgewerkt met een delicate coulis van rode vruchten en stukjes vanillemeringue.
Rilling van de eilanden:
gebaseerd op dame blanche, roomijs geïnfuseerd met vanille uit Madagascar vergezeld van  coulis van huischocolade en gekarameliseerde cacaonibs.
Rilling van suiker:
Karamelroomijs vergezeld van karamelsaus met subtiele vanilletoetsen en gekarameliseerde pecannoten.
Rilling van Piemonte:
Pralinéroomijs overgoten met een coulis van hazelnoten uit Piemonte en stukjes gebrande hazelnoot.
Rilling van cacao:
Chocoladeroomijs van cacaobonen uit Ecuador en Ghana, gecombineerd met  coulis van huischocolade en bestrooid met stukjes chocolade.
Per potje van 120 ml: 4,90 €

Ijslolly’s om te combineren

Zes ijsjes op een houten stokje wachten geduldig op lekkerbekken.

Ijs1
6 parfums, grote klassiekers van seizoenssmaken: Vanille; Chocolade; Framboos; Karamel en Pecannoot; Mango; Matchathee.
5 dippings naar keuze: zwarte chocolade & cacaonibs; melkchocolade & amandelen; witte chocolade; witte chocolade & matchathee; witte chocolade & framboos.
6 ijssmaken die dus kunnen worden gemengd met 5 verschillende dippings voor persoonlijke en tongstrelende combinaties.
6 parfums x 5 dippings of 30 manieren om de zomer te vieren.
Prijs: per lolly: 3,90 €

 Verfrissende dranken

Infusies op basis van cacaoschil vormen een echte revolutie in de wereld van de alcoholvrije dranken zonder toegevoegde suiker en geven het volledige smaakpalet vrij van de bonen waarvan ze afkomstig zijn. In combinatie met andere natuurlijke aroma’s zijn deze dorstlessende dranken het beste alternatief voor de klassieke frisdranken. Deze infusies van cacao zijn heerlijk, gezond, verfrissend en bestaan in 3 versies. Ze zijn rijk aan polyfenolen en diverse mineralen, en hebben een stimulerende, hydraterende en antioxiderende werking.

 

MD_Ambiance-Boissons[1]
Belle de Jour (Gember):
Een eigenzinnige drank, tonisch en verfrissend, om de zintuigen te prikkelen en de dorst te lessen.
Belle de Nuit (Jasmijn):
Een sensuele bloeminfusie met subtiele toetsen.
Belle Toujours :
Een extra-frisse infusie gearomatiseerd met limoen- en citroenzeste en verzacht met het zoete parfum van vanille uit Tahiti.

Koude chocolade

 
Belle à Croquer:
Een delicaat recept, uiteraard op basis van chocolade, maar ook van volle melk en room afkomstig van Belgische boerderijen.
Prijs: flesje van 33 cl: 3,50 €

Krokante koekjes

“Een zomer bij Pierre”, is je culinair laten verwennen. Fijne en delicate koekjes die met kwaliteitsvolle grondstoffen worden gemaakt en verkrijgbaar zijn in 6 smaken: Vanille, Chocolade, Hazelnoot, Citroen, Gember of Karamel.

 MD_Ambiance-Biscuits2
Elegant verpakt, met meer dan twintig koekjes per doosje zijn ze een lekkernij om als cadeau te schenken, te delen of op je eentje op te peuzelen.
Prijs: per doosje van 125 g: 13,50 €
#pierremarcolini @pierremarcolini 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.