Vanille-ijs Dilea verkozen tot “Product van het jaar”

Na slechts éénjarig bestaan is het 100% lactosevrij vanille-ijs van Dilea verkozen tot “Product van het Jaar 2016” in de categorie “Lactosevrije producten”. Dilea lanceert dit voorjaar een nieuwe smaak: chocolade-ijs.

Dilea-IceCream-500mlHet Belgische merk Dilea Zero Lactose® kwam vorig jaar met zijn eerste 100% lactosevrije ijs. De eerste verjaardag van het vanille-ijs is nog niet gevierd en het heeft al de award voor “Product van het Jaar 2016” ontvangen. De GfK-studie die de lijst van de verkozen producten heeft bekendgemaakt, gaf opnieuw het woord aan de Belgische consumenten die voor het vanille-ijs van Dilea Zero Lactose® stemden. Het is het product dat globaal het hoogste percentage binnen zijn categorie scoorde.

Naar aanleiding van het grote succes van het vanille-ijs bij de consumenten, wil Dilea zijn aanbod nog meer verruimen voor lactoseintolerante personen en dit jaar een chocoladeijs lanceren met de smaak van echte melk. Net als zijn grote broer, het vanille-ijs, is het een product met een intense, romige smaak die het voor lactose-intolerante personen mogelijk maakt om van de voordelen van melk te genieten zonder de ongemakken te wijten aan lactose. Op verschillende manieren te serveren: natuur, versierd met rode vruchten of stukjes donkere chocolade en zelfs in de vorm van een ijstaart.Dilea-IceCream-Choc-500ml

Het chocolade-ijs zal beschikbaar zijn in potjes van 500 ml, te koop in de supermarkt vanaf april.

LOGO-PDA-2016-NL-BEL-AsterisqueOver “Gekozen Product van het Jaar”  GfK verzorgt de jaarlijkse lijst van producten die de titel “Gekozen Product van het Jaar” krijgen en laten hierbij de consumenten aan het woord. Het effect hiervan is dat we een echte band creëren tussen consumenten, merken en innovatieve producten. Meer dan 5.000 mensen stemmen elk jaar voor “Gekozen Product van het Jaar”, volgens verschillende criteria: innovatief karakter, aantrekkelijkheid en aankoopintentie. Bovenop deze 3 verkiezingscriteria wordt de deelnemers gevraagd hun stem te argumenteren en wordt gepeild naar hun intentie om het product wel of niet opnieuw te kopen.

Over Dilea Dankzij een gepatenteerd en exclusief mechanisch extractieproces biedt het zuivelassortiment van Dilea Zero Lactose® de enige gegarandeerd lactosevrije producten op de Belgische markt (melksuiker is voor heel wat Belgen moeilijk te verteren). De producten van Dilea Zero Lactose® bieden dezelfde voordelen als klassieke zuivelproducten en voldoen aan onze nutritionele behoeften op vlak van calcium, magnesium en vitamines.

 

Voor verdere informatie en receptideeën: www.dilea.be

LOGO-DILEAZero-Lactose-NL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.