Miele, ontdek de nieuwigheden op Batibouw

Miele: de K 20.000 koelkast – Blackboard Edition

De koelkast als cool communicatiecentrum.

Dankzij de vrijstaande koel-diepvriescombinaties in ‘blackboard’ edition laat je voortaan winkellijstjes, allerlei afspraken en lieve kattebelletjes in krijt achter op dé blikvanger in je keuken. Bovendien leveren deze toestellen zonder zichtbare handvaten (dankzij het Click2open systeem) superprestaties, terwijl ze met hun A+++-label bijzonder energiezuinig zijn.

Extra cool: de CompactCase lades om kleine items in op te bergen, de individueel verplaatsbare FlexiLight glasplaatverlichting en de DailyFresh en de PerfectFresh functies waarmee ingrediënten langer bewaren.

Aanbevolen verkoopprijs Miele K 20.000 koelkast – Blackboard Edition: 1.549 eur (1.649 eur met PerfectFresh functie)

Miele: de CM7, een unieke koffiemachine

De droom(machine) van elke barista!

Maar liefst 16 koffie- en 4 theevariaties: de CM7 vrijstaande koffiemachines spelen het allemaal klaar. Met One Touch for Two serveer je twee koffies tegelijkertijd en als je bezoek over de vloer krijgt, gebruik je de bijgeleverde koffie- en theekan om tot 8 koppen tegelijkertijd te zetten.

 

Het uitneembare maalsysteem voor koffiebonen en het reinigingssysteem voor de melkleiding verzekert een optimale hygiëne. Bovendien ontkalkt de CM7500 zichzelf ‘s nachts dankzij een patroon dat een jaar dienst doet. Zowel de CM7300 als de CM7500 zijn verkrijgbaar in obsidiaan zwart en briljant wit.

Aanbevolen verkoopprijs CM7: vanaf 1.799 eur.

Miele: de vacuum-sealing drawer

Sterrenkoks schitteren al een tijdje met hun slow cooking en dankzij de vacuum-sealing drawer van Miele kook ook jij voortaan extra langzaam op lage temperatuur. Bij deze professionele (en tegelijkertijd ontspannen) manier van koken blijven bereidingen heerlijk mals en behouden ze zo goed als alle aroma’s en voedingsstoffen.

 

Vacuüm verwennerij

Lang was slow cooking het professionele voorrecht van topchefs, maar dankzij de vacuum-sealing drawer kan het voortaan ook in jouw keuken. Voedsel en bereidingen worden in zakken verpakt waar de lucht vervolgens uit wordt gezogen. Hierdoor blijft alles beter bewaard (met minder risico op bacteriën en uitdrogen) en compacter. Vervolgens maak je met een stoomoven van Miele alles sous-vide klaar: een bereidingsmethode waarbij vacuüm verpakte voeding bij lage temperatuur over een lange periode wordt klaargestoomd. Ideaal voor een ontspannen sfeer in de keuken met een overheerlijk én supergezond resultaat, want smaken en voedingsstoffen komen 100% tot hun recht. De vacuum-sealing drawer (EVS 6214/6114) is beschikbaar in cleansteel, obsidiaan zwart en briljant wit.

Aanbevolen verkoopprijs Miele vacuum-sealing drawer (EVS 6214/6114): € 1.999,00.

Praktische info Batibouw (www.batibouw.be)

Van 25 februari 2016 tot 6 maart 2016.
Miele, Paleis 11, stand nr. 113

Alles over Miele op de site www.Miele.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.