Unieke bakwedstrijd bij Tarte à Moi met als beloning … heel veel lekkers.

Welke taart verovert dit voorjaar een plaatsje in het assortiment?

Wie houdt er niet van heerlijke, huisbereide taarten die met liefde worden gemaakt? Het Belgische taartenmerk Tarte à moi heeft dat uitstekend begrepen en staat dan ook synoniem voor het ultieme stukje plezier dat een glimlach op ieders gezicht tovert. Vorig jaar organiseerde Tarte à moi voor het eerst een co-creatie wedstrijd. Toen kwam de crème-bruléetaart van Myriam als winnaar uit de bus en vandaag is haar taart nog steeds één van de best verkopende taarten van Tarte à Moi. Dit voorjaar organiseert het merk opnieuw een smakelijke co-creatiewedstrijd. Tarte à moi gaat dus weer op zoek naar gepassioneerde zoete duizendpoten die met een eigen bakrecept hun kans willen wagen om een plaatsje te veroveren in de Tarte à moi-familie. Dit jaar hoef je niet enkel over taartentalent te beschikken om te kunnen deelnemen, alle “kleine pleziertjes”, zoals cakejes, koekjes…  maken kans om de Tarte à moi wedstrijd te winnen. Bovendien heeft Tarte à moi ook aan de supporters en testpersonen gedacht: vanaf dit jaar kan je niet alleen jezelf maar ook je baklustige vrienden inschrijven. 

Met Tarte à moi’s overheerlijke assortiment word je instant ondergedompeld in een wonderzoete wereld vol homemade liefde en pure eenvoud. Geen ingewikkelde recepten of moeilijke baktechnieken voor Tarte à moi, wel simpele, alledaagse taarten zoals jij ze thuis maakt. Vandaag bestaat het assortiment van Tarte à moi uit een tiental varianten. De taarten worden bereid met de beste en meest verse ingrediënten, en waar mogelijk wordt er gebruik gemaakt van Belgische producten.

Nieuwe grote en kleine pleziertjes in het Tarte à moi-assortiment
Het gamma wordt in het voorjaar uitgebreid met twee taarten die in eenpersoonsporties zullen verkocht worden. Zo lanceren ze een smeuïge moelleux, een intense chocoladecake met Belgische chocolade en een goddelijke carrot cake, een luchtige, kruidige cake met geraspte wortels en topping van roomkaas en walnoten. Beide taarten smaken net alsof ze uit je eigen oven komen en zijn verkrijgbaar in porties voor één persoon. Ideaal voor momenten waarbij je jezelf met een klein pleziertje wil verwennen. Met de lente in zicht, komt het rode fruit opnieuw in het assortiment en dus ook de heerlijke Tarte à moi-aardbeientaart. Dit jaar wordt die afgewerkt met frambozen, bosbessen en rode besjes.

Een plaatsje in de leukste taartenfamilie!
Tarte à moi daagt dit voorjaar opnieuw het grote publiek uit om mee te denken over de nieuwste aanwinst van de Tarte à moi-familie. Een gedroomde kans voor iedereen die gepassioneerd is door taarten bakken! Het winnende recept zal niet enkel deel uitmaken van het Tarte à moi-assortiment en exclusief bij Delhaize verkrijgbaar zijn, als kers op de taart wint de lucky one ook nog een fantastisch tuinfeest voor 40 personen. Zeker de moeite waard om in die receptenarchieven te duiken, te testen en te delen!

Ready, set, go? De wedstrijd verloopt in drie spannende fases:

  1. In een eerste fase kunnen dessertliefhebbers hun kans wagen door van 1 tot 25 maart hun lievelingsrecept in te sturen. Met een simpele muisklik kunnen ze hun recept met foto en tekst uploaden op de website van Tarte à moi. A piece of cake, dus 😉
    Zoals eerder vermeld kan je vanaf dit jaar ook een vriend of vriendin inschrijven, en maken ook kleine pleziertjes, zoals koekjes en cakejes, een kans.
  2. In de tweede fase worden de inzendingen beoordeeld door een professionele jury, bestaande uit Tarte à moi, Delhaize en de splinternieuwe Tarte à moi ambassadeurs (deze worden binnenkort bekend gemaakt). De jury zal zich op zaterdag 31 maart buigen over de inzendingen en de drie lekkerste recepten uitkiezen.
  3. And last but not least: ook de Tarte à moi-fans zelf krijgen inspraak!
    In de laatste fase, krijgen zij de kans om mee te beslissen wie het lekkerste gebak heeft ingezonden. Gedurende drie weken zullen de door de jury geselecteerde taarten in de Delhaize winkels te proeven en te verkrijgen zijn. Het grote publiek zal zo online kunnen meebeslissen over wie de winnaar wordt. Deze winnaar sleept niet enkel een plekje in de patisserietoog van Delhaize in de wacht, maar krijgt ook nog eens een fantastisch tuinfeest voor 40 vrienden aangeboden.

Zelf gebeten om mee te doen aan de wedstrijd of ken je wel iemand die hier uitermate geschikt voor is? Deelnemen kan vanaf 1 tot 25 maart 2018 via de website van Tarte à moi. Succes!

De Tarte à moi taarten zijn exclusief verkrijgbaar bij Delhaize.  Verkoopprijs (afhankelijk van smaak en portie) tussen 1,89 euro en 9,99 euro. 

De nieuwe single moelleux en carrot cake kosten 1,99 euro per portie en zijn vanaf 28 februari 2018 verkrijgbaar. 


Gestart vanuit het patisserie atelier van “les trois petits fours” en uit liefde en passie voor eerlijke eenvoudige huisbereide patisserie, biedt het Belgische merk “Tarte à Moi” heerlijke en huisbereide taarten aan, die verkrijgbaar zijn in een winkel van Delhaize in België. Het assortiment bestaat uit 17 varianten, die in verschillende Belgische patisserie ateliers gemaakt worden, naargelang de ingrediënten en expertise van het atelier.


Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.