Pasen is in aantocht. Binnenkort vliegen de chocolade paaseitjes ons weer rond de oren. Heb je graag afwisseling en hou je van verrassingen … de Belgische chocolatier Neuhaus geeft Pasen extra pit met nieuwe smaken en texturen dankzij de meest verfijnde ingrediënten. Wat dacht je van een paaspraline met yuzu, Luikse siroop, karamel, koffie of kriek?
HANDCRAFTED EGGS Neuhaus pakt dit jaar uit met ‘handcrafted’ eggs: vijf handgemaakte paaspralines met een bijzondere samenstelling. De Maîtres Chocolatiers van Neuhaus selecteerden de meest verfijnde ingrediënten ter wereld om deze vijf smaaksensaties te creëren. Lees en smul mee… YUZU Eerst proef je de pittige smaak van ganache ( = chocolade botercrème) met de Zuid-Koreaanse citrusvrucht yuzu. Dan volgt de zoetheid van witte chocolade, afgetopt met een fleurige toets van Japanse matcha-thee. LUIKSE SIROOP Twee Belgische iconen ontmoeten elkaar in dit ei van donkere chocolade: fruitige Luikse siroop met een praliné van amandelen en onze bekende Allegro-koekjes, bedekt met intense donkere Belgische chocolade. KOFFIE De nootachtige smaak van deze chocoladeganache met Arabica-koffie past perfect bij de zachte hazelnootpraliné, verrijkt met krokante feuilletine (= Franse biscuitkruimels) en omhuld met Belgische melkchocolade. KRIEK In deze praline met een jasje van donkere chocolade vinden we een bitterzoete vulling, met de diepe zuurheid van Franse Morello-krieken en markant bittere toetsen van de chocoladeganache uit Saõ Tomé (= West-Afrikaans eiland). KARAMEL Zoet, zoutig en romig: een melkchocolade ei voor de helft gevuld met zijdeachtige karamel en een vleugje ‘fleur de sel’, de andere helft met ganache van witte chocolade. De praline werd verrijkt met vanille uit Madagaskar en knapperige gekarameliseerde hazelnoten. ☝🏻 De pralines werden elk met de hand gekleurd en zitten in een prachtige geschenkdoos. Deze collectie is enkel tijdens de paasperiode te verkrijgen!
ORIGINAL SMALL EGGS Wat zou Pasen zijn zonder de traditionele small eggs van Neuhaus? Ze zijn er dit jaar in 16 verschillende smaken. Van boterzachte crème tot intense pure chocolade, elk eitje is tongstrelend op zijn manier. Het nieuwe paasei voor 2018 is er eentje in witte chocolade, gevuld met verrukkelijke crunchy praliné. Een ei is het ultieme paassymbool, maar staat ook voor nieuw leven en een nieuw begin. Het paasassortiment van Neuhaus kreeg een verpakking die verwijst naar dit krachtige symbool. Neuhaus gebruikte de natuurlijke spikkels op eieren als grafisch element, gecombineerd met frisse kleuren. De ovalen geschenkdoos en het metalen ei zijn collector’s items, leuk om hebbedingetjes in te bewaren. BALLOTOEUF Voor een traditiebedrijf als Neuhaus is Pasen de perfecte aanleiding om tijdloze en toch eigentijdse collecties te lanceren. Zo toont de bekende ballotoeuf zich op z’n paasbest in een nieuw jasje. Het grote handgemaakte paasei staat nog altijd bol van de heerlijke, traditionele Neuhaus-pralines. Die werden al dan niet gedecoreerd met gianduja, een smeuïge mix tussen chocolade en hazelnoot. Elk ei is 100% handgemaakt door de Maître Chocolatier. De paascollectie is vanaf einde maart beschikbaar in de Neuhaus-boetieks en in de e-shop op www.neuhauschocolates.com. |
-
Recente berichten
Archieven
- juni 2024
- mei 2024
- juli 2022
- maart 2022
- november 2021
- maart 2021
- december 2020
- februari 2020
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- augustus 2019
- juli 2019
- juni 2019
- mei 2019
- april 2019
- januari 2019
- december 2018
- november 2018
- oktober 2018
- september 2018
- augustus 2018
- juli 2018
- juni 2018
- mei 2018
- april 2018
- maart 2018
- februari 2018
- januari 2018
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- augustus 2017
- juli 2017
- juni 2017
- april 2017
- maart 2017
- oktober 2016
- augustus 2016
- juli 2016
- juni 2016
- mei 2016
- april 2016
- maart 2016
- februari 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- september 2015
- juli 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- maart 2015
- februari 2015
- januari 2015
- december 2014
- november 2014
- september 2014