Martin’s Red, atypisch hotel in exclusieve omgeving, droom voor sporters

Martin’s Red, uniek sporthotel met ongeziene sportinfrastructuur.

 

Het viersterrenhotel, dat in 2016 openging in Tubeke, was in eerste instantie bestemd voor de Koninklijke Belgische Voetbalbond en de Rode Duivels. Maar het is meer dan alleen dat …!

Martin’s Red is uniek in België door de focus die gelegd wordt op de sport en door de exclusieve omgeving (met zicht op het trainingsveld van de Rode Duivels met name het Belgian Football Center). Het hotel heeft aantrekkelijke troeven voor onze bekende voetballers als voor andere Belgische of buitenlandse sportgroepen, voor de individuele sporter als voor families die zich graag onderdompelen in een sportieve omgeving waar zowel jongeren als volwassenen warm voor lopen. Een bezoek aan of verblijf bij het Martin’s Red betekent ongetwijfeld genieten.

Zo kan men er rustig tafelen in restaurant « The Red’s, Sport Bar & Grill », even in de fitness binnenspringen of logeren in één van de kamers die allemaal ingekleed zijn met het voetbalthema. De Belgische driekleuren zijn dan ook alom tegenwoordig en zijn subtiel (of net iets minder subtiel) aanwezig in het interieur. Zo zijn de kleuren zwart-geel-rood verwerkt in de bekleding en in heel specifieke details zoals in sierstiksels en de knopen in stoelen en meubilair. Probeer zeker de kamertypes “Charming Quadruple”, “Exceptional Double” of zelfs “Exceptional Duplex” uit, allen premiumkamers waarbij de laatste zelfs twee verdiepingen telt met een privé salon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Martin’s Red zet zijn deuren ook voor niet-sporters wagenwijd open. Ook als toerist, zakenreiziger of op vakantie in de buurt van Brussel, wordt u in de watten gelegd.

The Red’s, Sports Bar & Grill, in het hart van Martin’s Red heeft dezelfde sportieve thematiek meegekregen maar hier wel in een Amerikaanse sfeer die gecreëerd wordt door de talrijke reuzenschermen die wedstrijden en  talrijke nationale en internationale evenementen uitzenden die uitermate geapprecieerd worden in de sportwereld. The Red’s, Sports Bar & Grill met zijn grote ramen en open ruimte biedt aan iedereen de mogelijkheid om een glas te drinken aan de bar, van een lichte lunch te genieten of van een uitgebreide maaltijd. Het restaurant is open voor alle bezoekers die van buitenaf komen en voor iedereen die in het hotel logeert.

The Red’s, met zijn warme hedendaagse kader, kan 80 tot 120 gasten ontvangen en kan ook volledig afgehuurd worden. De bar, de hoge tafels en de gewone tafels geven zicht op de groene omgeving en het trainingsveld van de Rode Duivels. De echte fans kunnen plaatsnemen op de tribune rond het veld waar plaats is voor 350 mensen op de dagen dat de training ‘open voor het publiek’ is (in totaal kunnen 2700 personen hier plaatsnemen). Nog een goede reden om in de Red’s aan te schuiven aan tafel voor of na het bijwonen van zo een training. Iets voor de echte supporters.

De keuken is het terrein van chef Stephan Pivato die een zwak heeft voor verse (streek)producten. In deze sportieve omgeving geeft hij prioriteit aan een gezonde en evenwichtige voeding en laat de gasten graag nieuwe smaken ontdekken (quinoa, bulgur, …) en nieuwe combinaties aan de sportlui die al te vaak te maken krijgen met klassieke en niet heel creatieve gerechten. Ook in de keuken heerst de groepsgeest net zoals op het voetbalveld en de jonge chefs zijn dan ook enthousiast om in dergelijke omgeving te kunnen werken waar ze regelmatig hun sportieve idolen op hun pad tegenkomen en er ook nog mogen voor koken.

Het restaurant van Martin’s Red, The Red’s, Sports Bar & Grill, biedt een menukaart die elk seizoen aangepast wordt, een bord met suggesties, een democratische Business lunch, een Duiveltjesmenu en, op elk moment een snackmenu waar klanten en sportlui tussen twee trainingen gebruik van maken. Daar hoort uiteraard een drankenkaart bij voor elk moment van de dag of voor na de training.

Ook a la carte eten is mogelijk, op de kaart staan o.a. rundstartaar ter plaatse bereid, de rundsburger ‘Holstein rouge’, Burger “Red Angus”, Limousin Ribstuk (270gr), gevarieerde salades in overeenstemming met het zomerse weer, pasta’s met verse groenten, olijfolie en mediterrane smaken, gegrilde vis, de huisgemaakte Fish & Chips, …

Martin’s Red, een veelzijdig hotel…
Martin’s Red is een bijzonder hotel in een groene omgeving waar sport de hoofdtoon voert. Het beschikt over 79 kamers voor 2 en 4 personen (voor de sportgroepen of de families) en 3 suites. Het heeft ook verschillende zalen voor seminaries of evenementen die perfect uitgerust zijn voor diverse simultane ontmoetingen; een ruime lobby waar cocktails, walking lunches/dinners kunnen georganiseerd worden, mooie salons en een hoekje met spelconsoles en een receptie met uitermate vriendelijk personeel.

Daarnaast zijn er nog andere diensten die het hotel aanbiedt: een auditorium met 160 zitplaatsen en 3 cabines voor tolken, 5 vergaderzalen en 2 lounges met de naam van een stad waar België zich onderscheiden heeft (Mexico 1986, Antwerpen 1920, Brazil 2014, Italië 1980, …) en, niet onbelangrijk, een ruime parking buiten.

Martin’s Red, dat is sport en dus ook 6 voetbalterreinen (3 met natuurlijk gras en 3 met synthetisch gras waarvan 1 overdekt) en 1 beach soccer terrein, 1 massagezaal, 1 fitnesszaal die toegankelijk is voor alle hotelgasten.

… waar verrassende ontmoetingen niet uitgesloten zijn.

Deze nieuwe sportinfrastructuur dient niet alleen als hoofdkwartier van de Rode Duivels (de nationale Belgische voetbalploeg), de site is ook volledig uitgerust om het Belgische voetbal te ondersteunen, onder andere op vlak van training. Het centrum zal vanaf 2018 tot 75.000 bezoekers per jaar ontvangen. Het is dan ook een veelzijdige locatie waar ook culturele evenementen, festivals, en sportcompetities kunnen doorgaan van organisaties uit Tubeke en omgeving.

Voor families met jonge voetbalfans is dit het uitgelezen hotel-restaurant. Ondergedompeld in dergelijke omgeving zullen ze in de wolken zijn als ze het pad kruisen van een of andere speler van de nationale ploeg of van professionele sporters van ploegen uit het buitenland. Hun kamer, helemaal aangekleed met
voetbalbeelden, zal hen zeker aanspreken. Het is een mooie kans om hen tijdens de vakantie te verrassen met een miniverblijf of een etentje in deze unieke omgeving.

 

 

 

 

 

 

 

 

Rue de Bruxelles, 484 – 1480 Tubize
T +32 (0)2 634 11 11 – www.martinshotels.com
mred@martinshotels.com
Open 7/7dagen van ‘s middags tot ‘s nachts (snacks en bar)
de maaltijden van 12 tot 14 u en van 18 tot 22 u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.