Twee eeuwenoude tradities vinden elkaar … Neuhaus en Lhéraud.

Ontdek de unieke combinatie van de chocolade van Neuhaus en de cognac van Lhéraud, twee bijzondere producten die het resultaat zijn van ambachtelijke kennis en vakmanschap. Deze nieuwe geschenkkoffer verenigt twee eeuwenoude tradities die het perfect met elkaar kunnen vinden.

De familie Lhéraud uit La Petite-Champagne, een streek die befaamd is voor zijn fijne cognacs, koestert haar oude millésimes en distilleert al sinds 1860 haar eigen cognac. Die is de vrucht van respect voor hun gronden en een uniek vakmanschap. En ook bij Neuhaus zijn we fier op onze oorsprong, onze traditie en onze kwaliteitsproducten.

Bij deze ontmoeting van uitmuntendheid zijn Neuhaus en Lhéraud erin geslaagd een harmonieus samenspel te creëren tussen twee verfijnde producten met rijke smaaknuances. De verschillende smaken van deze edele delicatessen vullen elkaar aan om samen totaal nieuwe smaaksensaties op te roepen. Het aroma van de chocolade en de cacao vindt in elk aspect een weerklank in de nuances van citrusvruchten en zoete kruiden van de Cognac Lhéraud, maar ook in het rijkgeschakeerde aroma en de lichte zuren van de Pineau. Maître Chocolatier Neuhaus selecteerde met zorg de pralines voor deze geschenkkoffer om de rijke aroma’s van de Cognac en de Pineau aan te vullen.

In deze geschenkkoffer vindt u een Cognac Cuvée 10 en een Vieux Pineau van Lhéraud naast een assortiment van 24 Neuhaus pralines.

U kunt de elegante beukenhouten geschenkkoffer achteraf natuurlijk blijven gebruiken, bijvoorbeeld om uw mooiste juwelen of uw beste sigaren in op te bergen.

Deze prestigieuze geschenkkoffer is verkrijgbaar voor 195 euro in geselecteerde boetieks in België.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.