Truffes Délices, nieuwe collectie exquise truffels van Godiva

Fan van chocoladetruffels? Godiva stelt trots haar nieuwe limited edition truffels voor: de Truffe Délices. Een nieuwe, luchtige smaakervaring en een gedurfd smakenpallet, een assortiment van 24 zachte chocoladetruffels, mooi gepresenteerd in een stijlvolle paars-roze geschenkdoos. Onder de knapperige buitenkant van elke truffel gaat een licht, luchtig schuim verborgen dat smelt in de mond en is gedrenkt in explosieve smaakcombinaties: passievrucht  en roze peper, zwarte thee en gember, bloedsinaasappel en pompelmoes, koffie en blonde chocolade, framboos en roos en amandel met sinaasappelbloesem. Dit heerlijk lichte schuim wordt omgeven door een omhulling van intens pure chocolade of romige melkchocolade. Njammie!!!

Chef Ilse vertelt ons waar haar inspiratie vandaan komt: “ Ik wilde de schoonheid van de traditionele Belgische truffel op een frisse,  moderne manier vieren. Ik ben na gaan denken over hoe contrasterende krachten samen iets nieuws, iets moois kunnen creëren: de spanning tussen traditie  en moderniteit, hard en zacht, zoet en zuur. Die tegenstellingen maken  de collectie Truffes Délices zo aantrekkelijk en verrassend.” De elegante collectieverpakking is ontworpen door een team designers in New York.  Zij kregen als opdracht de verrukkelijke contrasten van de collectie visueel te vieren.  De lichte pasteltinten verwijzen naar het luchtige schuim, terwijl de reliëfelementen  op het doosje aan de vele verrassende truffeltexturen herinneren.

Maria Williams, verantwoordelijke verpakking  en visuele merchandising bij Godiva, biedt toelichting: “ We wilden doosjes die uitnodigen  om te worden aangeraakt en bewonderd. Net als de truffels zelf is het doosje  bedoeld om alle zintuigen wakker te maken en te verleiden.”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.