Tram Experience 2015, aan boord met Lady Chefs !

???????????????????????????????????? ????????????????????????????????????

Een unieke culinaire combinatie.

Dit is wel het minste dat we kunnen zeggen. Neem een oude, modern ingerichte tram, 4 vrouwelijke chefs, en ga op gastronomische ontdekking door Brussel tijdens een 2 uur durende rit met culinaire hoogtepunten.

Een vertrouwd concept…

Het is duidelijk dat het concept zeer gesmaakt wordt. Enkele cijfers, 11.000 maaltijden per jaar, 300 reizen per jaar van augustus tot juli en dit 6 op 7 dagen aangeboden, een klantentevredenheid van 95%. Snel reserveren is dus de boodschap. Voor alle informatie zoals  de dienstregeling, het traject, de tarieven, en natuurlijk de chefs en hun menu, kan u terecht op de website www.Tramexperience.be

... met een aantal leuke nieuwigheden.

Op vrijdagavond is er slechts één dienst om 20u. Deze “luxedienst” zal vier gangen tellen in plaats van drie en het traject zal drie in plaats van twee uur duren.

De grootste nieuwigheid is het menu dat voortaan in twee formules zal aangeboden worden. Enerzijds het “Tram” menu zoals dat in zijn huidige vorm bestaat met 6 gangen (drie hapjes, voorgerecht, gerecht, dessert, bubbels, water en wijn met mate). Aan het einde van de maaltijd volgt een digestief. Anderzijds het “Experience” menu dat telkens op vrijdag zal instaan voor een langere gastronomische ervaring met een extra zevende gang.

De gezellige tafel.

Een andere nieuwigheid betreft de gezellige tafel. Deze tafel voor vier personen zal twee koppels ontvangen die elkaar niet kennen en dit voor een aantrekkelijke prijs (een korting van 10 €/persoon! )

Vrouwelijke chefs.

Zoals elk jaar bestaat het seizoen uit een serie menu’s die elkaar iedere vier à zes weken opvolgen. De gerechten werden gecreëerd door Arabelle Meirlaan,  Stéphanie Thunus, Mélanie Englebin en Audrey Lenoir en aan boord door chef Denis Roberti klaargemaakt. Elk menu wordt voorafgaandelijke door chef Lionel Rigolet ** (Comme chez Soi) geproefd vooraleer het aan boord van Tram Experience mag geserveerd worden.

????????????????????????????????????

Osiblue Garnalen met in limoenolie gemarineerde venkel by Arabelle Meirlaen

Audrey Lenoir in actie (ambasadrisse van Delhaize)

DSC_0785

Steak van calamare op Catalaanse wijze en schuim van schaaldieren by Denis Roberty

????????????????????????????????????

Lijngevangen zeebaars, witte asperges van het land, chutney van cashewnoot en tamarinde, yuzusabayon, jus van schaaldieren met rucolaolie by Mélanie Englebin.

DSC_0725

Een overheerlijk dessertje…

…wortel, kwart, sinaasappelsorbet “op Turkse wijze”

????????????????????????????????????

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.