NorthSeaChefs Benefeat

151047716133626256047093122111472377759463n[1]

Zondag 31 mei 2015, een tuinfeest, in Hof ten Damme, NorthSeaChefs, diner, een uitverkocht event … hooggespannen verwachtingen.

Nog niet gehoord van de NorthSeaChefs? Alles draait rond een zeer lovenswaardig idee, nl. ode aan de vis. NorthSeaChefs moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met onbeminde en minder bekende vissoorten en bijvangst, gevangen door Belgische vissers.

Een aangename ontvangst in een prachtig kader. De eerste editie van Benefeat had geen betere locatie kunnen kiezen om dit diner te laten doorgaan. De volledige opbrengst gaat naar de vzw Bart Van den Bossche die op haar beurt verenigingen steunt die activiteiten organiseren voor personen met een verstandelijke beperking.

Hiervoor werden zowat alle beschikbare middellen ingezet. Een professionele presentatie door 2 ambassadeurs Axel Daeseleire en Gene Bervoets, een veiling met verschillende kunstwerken van Jozefien, William Sweetlove (eveneens aanwezig in hoogst eigen persoon), Axel Daeseleire en chocoladefiguren van Dominique Persoone. Er was een surprise-act waarbij Jelle Cleymans een nummer bracht van Bart Van den Bossche. En last but not least was er het culinair spectakel van de NorthSeaChefs die hun gasten werkelijk overvloedig verwend hebben met topgerechtjes.

De  NorthSeaChefs zijn natuurlijk ook niet de eerste de beste. Dit waren de chefs en hun creaties …

NorthSeaChefsMenu

Web1 Web2 Web3 Web4 Web5 Web6 Web7 Web8 Web9 Web10 Web11 Web12 Web13 Web14 Web15 Web16 Web17 Web18 Web19 Web20
——————————————————————————————————————————————-

De oorspronkelijke aankondiging…

Op zondag 31 mei 2015 vanaf 16.00 u. vindt in Hof ten Damme de eerste editie plaats van NorthSeaChefs Benefeat.

Een culinair topevent

NorthSeaChefs Benefeat belooft NorthSeaChefs® belooft een elegant tuinfeest gekruid met een eigentijdse cocktailbar. Een team van gepassioneerde NorthSeaChefs brengt zijn beste potten en pannen aan het dansen. Met onbeminde en minder bekende vis, gevangen door Belgische vissers, bereiden zij voor u en uw gezelschap fijnzinnige gerechten. En in uw glas swingen de lekkerste wijnen. Op en top gastronomisch genieten.

Bekend volk op de vloer

Begint u al te watertanden? Wacht tot u onze presentatoren gezien heeft! Topacteurs en NorthSeaChefs-ambassadeurs Gene Bervoets en Axel Daeseleire zijn uw gastheren voor de avond. Zij omringen u met heel veel warmte en onweerstaanbaar entertainment.

Kunst en cultuur

Wist u dat Axel Daeseleire een getalenteerde kunstschilder is? Op deze onvergetelijke avond veilen we trouwens een van zijn mooiste schilderijen.

Ten voordele van vzw Bart Van den Bossche

De volledige opbrengst van NorthSeaChefs Benefeat gaat naar vzw Bart Van den Bossche. De Vlaamse zanger en presentator overleed in 2013 aan een hartaderbreuk. Zijn vzw steunt verenigingen die activiteiten organiseren voor personen met een verstandelijke beperking. Samen met uw steun hopen wij zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel.

De inschrijvingen voor NorhSeaChefs Benefeat waren een groot succes. Alle tafels zijn volzet. Inschrijven is niet meer mogelijk.

2 reacties

  1. lieve collega’s northseachefs en visser
    trueg doen benefeat
    ik wil feest in 2016 top chefs jozefien

  2. jozefien ik ben grote chef en bv van mijn werken northseachef

    was heel leuk was mijn mama fier en papa
    lieve groetjes jozefien

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.