Gevulde kalkoenhaas 😘 - champignon mix deluxe - beukenzwam - pastinaak - pomme duchesse - mosterdkaviaar - champignonroomsaus - 🌱🌼.Wauw, een deluxe gevulde kalkoenfilet met daarbij heerlijk bereide seizoensgroenten, perfecte saus en smeuïge pomme duchesse. Zeer geslaagd en zeer gesmaakt 😉👍.Kalkoenfilet van Gallux, 100% 🇧🇪 kwaliteitsvlees. De filet opengesneden, geplet, gekruid met kalkoenkruiden van Evlier, belegd met champignonmix deluxe van Bresculinair, extra geraspte Flandrien Rouge Grand Cru, een krachtige 🇧🇪 kaas perfect als vulling voor deze kwaliteitsvolle kalkoenhaas. Opgerold en vast geprikt met kruidige rozemarijntakjes uit onze tuin 👩🌾.Overgoten met geklaarde Olympia boter en gegaard in de oven met extra bruine gevogeltefond. Geregeld overgoten. Resultaat, krokante buitenrandjes, heerlijke vulling en vlees, binnenin super sappig. Gewoon👌.Pastinaak in spie en rondjes, gekookt in de fond, boter en toef gerookte knoflookpuree 🧄 van Bresculinair. Die aroma's en smaken, hmmm, top 🤩.Extra gebakken samen met de beukenzwammetjes alsook de brunoise van pastinaak met crispy versnipperde krulpeterselie uit onze serre 🥰.Pomme duchesse van Vanderhaegen Potatoes, perfect 😘. Gelakt met Amaliada olijfolie 🫒 van Eleo. Deze is super gezond en zorgt voor extra smeuïgheid en sierlijk krokante randjes 😉.Her en der mosterdkaviaar, zaadjes ingekookt met balsamico-azijn, pittig en decoratief 😋.Krachtige saus met Olympia room, CHEF champignonconcentraat en gevogeltefond. TOP deze.Dit overheerlijke en gastronomische gevogeltegerecht stijlvol gepresenteerd door porselein van Seltmann Weiden verkrijgbaar bij Home and Table by Meyhui.Geniet er ook van, het was culinair top 🤗.#flandrienkaas#belgischekaas#flandrienrouge#cheeselover#mustardcaviar#mushroommix#vaneitotbilbelgisch#parsnip#beechfungus#mushroomsauce#culipress#gastronomy#finedining#ArtOnAPlate#instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef#chefstyle#chefsexcellentplates#foodstyling... See MoreSee Less
Skreihaas 🐟 - prei - schatjes van patatjes 😍 - gebakken preiringen - witte wijnsaus - whiskey cocktailsaus - Salty Fingers - Château Bon Baron Auxerrois - 🌱🌼.Een culinair en liefdevol gerecht met de liefdesvis 💕 'Skrei' 😘, gesmoorde en gebakken prei, heerlijke witte wijnsaus en een passend 🇧🇪 wijntje. Pure klasse👌.Misschien een suggestie voor Valentijn want de liefde gaat toch ook door de maag ❤😉.Skrei supervers, sportief met de 🚴afgehaald bij Quisquater te Dendermonde. Skrei wordt beschouwd als een delicatesse vanwege de delicieuze smaak en het lekker stevig vlees. Een tijdelijke TOPvis👍.Gekruid met Gravlax kruidenmix van Evlier. Eerst gebakken op de bovenzijde in voldoende citroenboter met groene peper van Beurre Plaquette, daarna rustig verder gegaard op de velkant en continu overgoten met de frisse citroen🍋boter. Wauw, perfecte cuisson met nog lichte glazigheid binnenin, zo proef je de kwaliteit én versheid. Lekkerrrrr 🥰.Preistronken van onze lokale bioboer, gegaard in Olympia boter, citroenboter en een vleugje Citrus Fresh, een aromatische smaakmaker. Wauw, botermals met een frisse citrustouch 🤩.Schatjes van patatjes 😍, mee gegaard bij de prei en nog gebakken in citroenboter 🍋. Zo ook de preiringen bovenop.Witte wijnsaus met preisnippers, een smaakvolle saus van Didden👍.Her en der toefjes cocktailsaus met 🇧🇪 Lambertus whiskey, een premium saus van Jefke the Belgian Chef. Salty Fingers en Sea Fennel van Koppert Cress 💚👌, 🌼 uit onze tuin 👩🌾.🍇 Auxerrois van Château Bon Baron, een frisse fruitige wijn zeer passend bij dit culinaire visgerecht 😘.🍽: Seltmann Weiden en Zwiesel Glas verkrijgbaar bij Home and Table by Meyhui.Geniet ook van dit overheerlijke liefdesgerecht 💕 en drink op uw gezondheid 🤗.#wintercod#skrei#seafood#seafoodlover#belgianwine#belgischewijn#whitewinelover#winterkabeljauw#leek#whitewinesauce#lovefish#winelover#ChateauBonBaron#culipress#gastronomy#finedining#ArtOnAPlate#instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef#chefstyle#chefsexcellentplates#foodstyling... See MoreSee Less
Schots gerookte zalm - geitenkaas - boerenkoolwafel 😍 - avocado - bottarga - whiskey cocktailsaus - Gravlax kruidenmix - Yka Leaves - Salty Fingers 💚.Wauw, een deluxe voorgerechtje vol delicatessen en alles van TOPkwaliteit 🤩. We maakten er dit culinair kunstwerkje mee 😋.Onderaan een gezonde boerenkoolwafel met wel 60 % pure boerenkool van A-merk Bonduelle, een deegbeslag van Banketbakkerij de Maro👌.Belegd met verkruimelde milde geitenkaas 🐐 natuur van Bettine, lekker smeuïg met pure geitenkaassmaak.Druppels Amaliada olijfolie van Eleo Greece, zeer kwaliteitsvol 🫒. Een smaakvol detail met veel meerwaarde 😘.Stukjes 🥑, perfecte combinatie erbij.Sierlijk roosje gevormd van Schots gerookte zalm van huis Vendsyssel, handgesneden en ambachtelijk gerookt en gezouten. De kwaliteit ruik en proef je goed. Gekruid met Gravlax kruidenmix van Evlier, een perfecte mix ook voor puur gerookte zalm 🐟🥰.Geraspte bottarga van Marigold, Queen of Eggs, een sierlijk en delicieus detail.Kruidige rozemarijnbloesems en viooltjes uit onze tuin.Rechts sappige Salty Fingers met hangende druppel olijfolie. Zo puur.Rondom Yka Leaves van Koppert Cress 🌱💚, frisse tuinkers binnenshuis geteeld👍.Her en der toefjes cocktailsaus met Lambertus whiskey, dat vleugje whiskey proef je goed 😉. Een delicieuze premium saus van Jefke the Belgian Chef 😍.Rondom nog frisse Amaliada olijfolie met rozemarijnzaadjes.Dit feestelijk, gastronomisch gerechtje stijlvol gepresenteerd op porselein van La Porcellana Bianca (Home & Table by Meyhui).Geniet er ook van. Het was culinair top 🤗.#smokedsalmon#seafood#seafoodlover #gerooktezalm#saumonfumee#vegetablewaffles#goatcheese #Culipress #gastronomy#finedining #artonaplate #instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef#chefstyle#chefsexcellentplates#foodstyling #foodpairing ... See MoreSee Less
Wilde eend 😍 - pastinaak - wortel- pommes fondant - gepickelde appelsien 🍊 - appelsienroomsaus - zeste - verse kruiden 🌱.'Wilde eend à l'orange', een klassieker uit het late echte wildseizoen want het loopt helaas ten einde.Onze creatieve versie ervan met zoete accenten, verse en gepickelde appelsien en verse kruiden uit onze tuin. Pure klasse👌.Wilde eend 🦆is een delicieuze topper onder het wild. Het heeft een heel andere smaak dan gekweekte eend. Wilde eend heeft alle vrijheid genoten en is in zijn natuurlijke omgeving opgegroeid, dat proef je goed 😘.Het vlees heeft een donkere kleur, een rijke volle typische smaak en is buitengewoon mager. Deze topkwaliteit wilde eend is van Le Petit Chasseur, dé wildspecialist waar traditie, vakmanschap en eerbied voor het dier vaste waarden zijn👍.Van de borst 2 mooie filets en boutjes versneden. Gekruid met peper en zout en gelakt met Melvita bloemenhoning 🍯. Gebakken in voldoende Olympia boter want het velletje van wilde eend is dun en geeft zelf geen vet af. Geblust met bruine gevogeltefond, vers appelsiensap, gepickelde appelsien🍊partjes met wat kaneel, verse tijm, salie en rozemarijn. Verder gegaard in de oven.Wauw, botermals met een zoete touch. Mooi versneden. Het boutje kan ook mee gedresseerd worden. Tussenin gebakken salie, tijm en zeste van appelsien. Overgoten met wat bakjus 🤩.Pastinaak en wortelschijfjes gekookt in blanke gevogeltefond van Belfond, artisanale fonds, klontje boter en rozemarijn. Gelakt met honing en 🔥. Zoet en rokerig.Pommes fondant gebakken en geblust met de fonds. Gebakken salieblaadjes.Gastronomische appelsiensaus 🍊 met room, Didden appelsiendressing met rozemarijn, appelsiensap, de fonds en honing, TOP 🤩. Verse zeste en rozemarijn.Partjes gepickelde 🍊 van Belberry, smaakt zacht en zoet 😋.Dit culinaire wilde eendgerecht gepresenteerd op porselein van Seltmann Weiden (Home & Table by Meyhui).Geniet er ook van, het was superlekker 🤗.#wildduck#foodybox#orangesauce#canardalaorange #Culipress #gastronomy#finedining #artonaplate #instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef... See MoreSee Less
Gerookt zalmhaasje met dille 🐟 - gebrande zwarte rammenas - zalmkroketje 😘 - Toma'Rito - orange dressing - Golden Pearls - Oyster Leaf - 🌱🌼.Amai, zeer mooi en zeer lekker. Pure klasse👌.Gerookt bio zalmhaasje gearomatiseerd met dille, deze is van Vendsyssel 🥰. Botermals 😉. Door gepassioneerde ambachtslieden gezouten en op beukenhouten spaanders gerookt, dit alles met respect voor traditie. Die kwaliteit en ambacht proef je goed👍.Afgewerkt met frisse dille uit onze tuin 👩🌾, Zallotti Blossom, orange dressing met rozemarijn, een delicieuze saus van Didden. Perfect passend bij de gerookte zalm 😋.Onderaan dunne sneetjes zwarte rammenas, een ware late seizoensgroente en bovendien super gezond. Geblancheerd in gezouten water met een ruime klont Olympia boter, dit proef je. Het bittere van de rammenas heeft nu een zoete botertouch 😉. Bedruppeld met gerookte olijfolie van Valderrama 🫒 en afgebrand 🔥, hmmm, vandaar de decoratieve, rokerige randjes.Achteraan een oesterblad van Koppert Cress, sappig met tonen van oesters, champignon en ziltigheid 🤩.Bovenop een artisanaal en handgerold kroketje van Gastronello Kroketten, lekker gevuld met zalm en dille en een dun korstje errond👍. Gebakken in Delizio Gold frituurolie 😘.Links een unieke salade met Salty Fingers, Kikuna Leaves, Bean Blossoms, alles van Koppert Cress 💚, partjes Toma'Rito 🍅 van Stoffels, orange dressing en Golden Pearls van Golden Heritage 💛, zeer decoratieve en lekkere pareltjes met Arbequina olijfolie die smaakvol openpoffen in de mond, hmmm 😋.Rechts Citra Leaves, Cornabria en Golden Pearls.Dit culinaire gerecht stijlvol gepresenteerd op porselein van Seltmann Weiden verkrijgbaar bij Home and Table by Meyhui.Geniet er ook van, het was super lekker én mooi 🤗.Fijn weekend 🌝.#smokedsalmon#seafood#seafoodlover#gerooktezalm#saumonfumé#oesterblad#blackradish#orangedressing#smokedoliveoil#SalmonCroquettes#croquettesaumon#ambachtelijkekroketten#gastronello#culinairekroketten#culipress#gastronomy#finedining#ArtOnAPlate#instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef... See MoreSee Less
Kippenfilet 😍 - raap - natuur & zoete aardappel - Toma'Rito - wortel - beukenzwam - gevogeltesaus - Tahoon Tops - Fourchette Grand Cru Vermouth 😘👌.Wauw, een stijlvolle klassieker met sappige en kwaliteitsvolle kip van Gallux, een assortiment super bereide seizoensgroenten, smaakvolle combinaties en een verfrissende Fourchette Beer Grand Cru limited edition, volmondige meergranentripel 15 maand gerijpt op Vermouthvaten. Dit proef en zó goed 😉.Kippenborstfilet van Gallux, van ei tot bil Belgisch, kwaliteit dus 👍. Gekruid met kippenkruiden van Evlier, gebakken in Olympia boter en geblust met bruine gevogeltefond van Belfond, vandaar de sappigheid, malsheid en heerlijke smaak 🥰.Raap, zoete en natuuraardappel in sierlijke 🌼-vorm, opgestapeld, gekookt met groentenmix, boter en vleugje Deep Smoked van Knorr Professional.Bovenop een Toma'Rito Stoffels tomaatje gebakken bij de beukenzwammetjes in voldoende Beurre Plaquette boter met gerookt zeezout.Wortel bereid met de overige groenten, gelakt met Deep Smoked en nog gebakken bij de zwammetjes, hmmm, lekker gerookte botersmaak 🤩.Heerlijke saus gemaakt met Demi Glace van Belfond, artisanale fonds, Deep Smoked, culinaire room en boter. Krachtig en super lekker, ook de smaakvolle bakjus van de kip mee gedresseerd. Zoveel smaak 😘.🌱: Koppert Cress, Yka Leaves, Gangnam Tops, Tahoon Tops, Cornabria Blossom.Dit creatieve en zeer culinaire kippengerecht stijlvol gepresenteerd op porselein van Seltmann Weiden verkrijgbaar bij Home & Table by Meyhui.Geniet er ook van en drink op uw gezondheid, het was TOP 🤗.#fourchettebeer#belgianbeer#beerlover#belgianbrewery #belgischbier #fourchettegrandcru#markthemoment#kwaliteitskip#chickenbreast#beechfungus#poultry #Culipress #gastronomy#finedining #artonaplate #instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef#chefstyle#chefsexcellentplates#foodstyling... See MoreSee Less
Gegrilde boerenkoolburger 🥰 - rundsburger - zoete uiring met bier - gefrituurde bloemkoolroosjes - gesmoorde prei - gepofte Toma 'd'Or 🍅 - truffelmayonaise - 🌱🌼. Wauw, een originele groentenburger 'deluxe' met zoveel culinairs meer. Superlekker én super gezond 🤩👍.Onderaan gegrilde groentenburger met boerenkool, nu op zijn best, gemaakt met Baked Greenz van Banketbakkerij de Maro, een deeg met wel 60% groenten van Bonduelle 😍. Origineel gebakken in ons 'burgermachine' vandaar het mooie grillmotief. Deze bereidingswijze was zeer geslaagd. TOP👌.De burger delicieus belegd met nog veel lekkers 😘.Toefjes truffelmayonaise, klassieke huisgemaakte mayonaise met eitjes van onze kipjes 🐔, ze leggen terug 🙏😘. We voegden truffelpasta van Geofoods verkrijgbaar bij Tartivo truffelshop toe voor dat tikkeltje meer. Hmmm, vertruffelijk lekker 🖤👍.Pure rundsburger, zelf handgevormd, gekruid met Evlier specerijenzout👌, de perfecte kruiding. Mooi bruin gebakken in Delizio Gourmet. Hmmm.Zoete, rode uiring gedompeld in een deeg met bier, gefrituurd in Gold frituurolie van Delizio, de beste. Zoet en knapperig. Zallotti Blossom.De uiring gevuld met pittige bloemkoolroosjes gehusseld in paneermeel gemaakt met oud brood met rood paprikapoeder, kort gefrituurd.Dit alles overgoten met de bakjus van de rundsburger.Links preistronkjes gesmoord in Olympia boter met groentenmix. Letterlijk en figuurlijk: botermals 😋.Kikuna leaves en Cornicobra 💚👌.Rechts groen en paars Shiso Leaves ,Bean Blossoms, gepofte Toma d'Or van Stoffels, onze truffelmayo en druppels olijfolie met witte truffel van Valderrama Olijfolie 🫒👍.🌼🌱: Koppert Cress, dé specialist👍.Dit creatieve en superlekker, gezonde gerecht stijlvol gepresenteerd op porselein van Seltmann Weiden (Home & Table by Meyhui).Geniet ervan, het was o-ver-heer-lijk 🥰. Fijn weekend 🤗#truffelmayonaise#truffleoil#vegetableburger#kaleburger#sweetonion#healthyfood#beefburger#meatlover#demarobanketbakkerij#bakedgreenz #Culipress #gastronomy#finedining #artonaplate #instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef... See MoreSee Less
Noors gerookt zalmhaasje met citroen 🐟🍋 - paksoi - kikkererwten - bottarga 😍 - Majii Leaves - Morar Shoots - kruidige appelsiensaus 🍊😋.Wauw, wat een culinair gerecht met artisanaal gerookte zalm van superieure kwaliteit, paksoi, een super gezonde seizoensgroente, gepofte kikkererwten, frisse smaakbommetjes van Koppert Cress en een heerlijke zoetzure saus, TOP👍.Gerookt zalmhaasje gearomatiseerd met citroen, botermals en van goede kwaliteit, dat proef je 😉. Deze komt van Maison Vendsyssel👌. Nog wat grof zeezout en jong fris dillegroen uit onze tuin 👩🌾.Onderaan paksoi, bomvol vitamienen, 🇧🇪 en nu op zijn best. Geroerbakt in Delizio olijfolie en voldoende roomboter met citroen en groene peper van Beurre Plaquette, dé boterspecialist 🤩. Gekruid met Gravlax kruidenmix van Evlier met rode peper, dille, zout, ... en zoveel meer.Kikkererwten van Bonduelle, ook geroerbakt in olijfolie 🫒 en citroenboter, een perfecte combinatie. Hmmm, zoete gepofte bolletjes met een nootachtige en friszure touch. Lekkerrrrr 😍.Daarbij een heerlijke zoetzure dressing met appelsien en rozemarijn van Didden. Deze lichtjes opgewarmd. Hmmm, zeer aromatisch en passend bij de gerookte zalm 😘. Een zeer geslaagde combinatie👌.Op de rand van dit mooie bord, geraspte bottarga van Marigold Queen of Eggs. Zéér decoratief en bovendien superlekker. Frisse Gangnam Tops en paarse bernagie.🌱🌼: Majii Leaves, fris en knapperig, Morar Shoots, pittig en fris, Gangnam Tops 💚, alles van Koppert Cress.🌼: onze tuin 👩🌾.Dit overheerlijke, stijlvolle gerecht creatief gepresenteerd op porselein van Fortessa verkrijgbaar bij Home & Table by Meyhui.Geniet er ook van en smakelijk. Het was opnieuw TOP 🤗.--Advertentie--#smokedsalmon#seafood#seafoodlover #saumonfumé#endive#orangedressing#diddensauce#diddenfood#smokedsalmonfillet #gravadlax#chickpeas #Culipress #gastronomy#finedining #artonaplate #instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef#chefstyle#chefsexcellentplates#foodstyling #foodpairing ... See MoreSee Less
Fazantenpaté 🥰 - kroket met fazant en ganzenlever - grondwitloof - beukenzwam - kaasspread met truffel - truffelmayonaise - rode uienkonfijt - Yka Leaves - 🌱🌼.Wauw, een verwarmend, creatief wilds gerecht met fazant in verschillende presentaties. Dit is onze originele versie van de klassieke Fazant Brabançonne maar dan net iets anders en met een tikkeltje delicieus meer. De truffel en de ganzenlever maken er een 🤩gerecht van. Pure klasse👌.Fazantenpaté, zéér smaakvol, mals en puur natuur met zijn typische smaak. Deze is van Le Petit Chasseur waar vakmanschap, kwaliteit en eerbied voor het dier vaste waarden zijn 🙏.Bovenop rode uienkonfijt van Callas Confiture, handgemaakt in 🇧🇪. TOP 😘.Enkele pistachenoten, mild en zacht 😉.Ambachtelijke seizoenskroket met fazant en foie gras. Die combinatie van vulling is echt su-per-lek-ker👌. Perfect gebakken in Delizio Gold frituurolie, de beste. Wauw, een echte feestkroket van Bubba Kroketten 😋.Bovenop her en der truffelmayonaise, huisgemaakt de beste met eitjes van onze kipjes 🐔 en extra truffelpasta voor een luxueuze en lekkere touch. Een delicieus product van Geofoods, hmmm.Lokaal grondwitloof, je proeft en ruikt duidelijk het verschil van het pure grondwitloof. Eerst gesmoord in blanke gevogeltefond van Belfond, ruime klont Olympia boter, peper en zout van Evlier👍. Dit alles geeft al een zoete botertouch aan het bittere van het grondwitloof. Extra gebakken in witte truffelboter van Beurre Plaquette en gedroogde truffel. Héérlijk. Bovenop een kaasspread met truffel 🧀, nieuw van Old Amsterdam 😘.Beukenzwammetjes en krulpeterselie gebakken in voldoende truffelboter en -poeder 😋.Frisse, decoratieve Yka Leaves van Koppert Cress 💚😍.Viool, krulpeterselie, Oost-Indische kers uit onze serre.Dit vertruffelijk lekkere wildse gerecht stijlvol gepresenteerd op porselein van Costa Nova.Smakelijk. Het was TOP 😘🤗.#groundchicory#foodybox#pheasantpate#pheasantcroquette#trufflemayonnaise#trufflebutter#redonionconfit#beechfungus m #culipress#gastronomy#finedining#ArtOnAPlate#instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography... See MoreSee Less
Everzwijnfilet 🐗 - boterraap - beukenzwam - pastinaak - aardappel - kaasspread met truffel - truffelmayonaise - wildsaus - Fourchette Grand Cru 🥰 - 🌱🌼.Wauw, een feestelijk wilds gerecht met everzwijn, lokaal en van topkwaliteit 👌. Onze culinaire bereidingen en unieke combinaties maken er een super geslaagd en verfijnd wildgerecht van. Pure klasse 😋.Everzwijnfilet supervers afgehaald bij Le Petit Chasseur, dé wildspecialist. Een kogeltje is dus mogelijk 😉. Gekruid met rozemarijn, tijm, peper en zout en Evlier. Perfect gebakken in Delizio Gourmet bakken en braden, een geklaarde boter vol smaak en heerlijke aroma's. Blaadjes laurier uit onze tuin 👩🌾 en geblust met wildfond van Belfond, ambachtelijk bereid met eerlijke ingrediënten van de beste kwaliteit. Hmmm, sappig en botermals 😘.Boterraap, een typische seizoensgroente met zijn unieke smaak, gekookt in blanke gevogeltefond en een vleugje Deep Smoked van Knorr Professional. Wauw, zoveel smaak en aroma's 😍.Gevuld met kaasdip van Old Amsterdam 🧀 gearomatiseerd met truffel. Feestelijk en vertruffelijk lekker. De rand van de raap bepoederd met gedroogd truffelpoeder van Geofoods. Een delicieus en stijlvol detail.Onder groen en paars Shiso Leaf van Koppert Cress 💚, bedruppeld met truffel olijfolie 🥰.Pastinaak meegekookt bij de raap, gelakt met truffelolie en 🔥.Bolletjes raap en aardappel afgewerkt met truffelpoeder.Beukenzwammetjes mee bereid bij de everzwijnfilet.Her en der toefjes huisgemaakte mayonaise met truffelpasta van Geofoods, wauw 🖤👍.Heerlijke wildsaus met Olympia culinaire room, wildfond en wildconcentraat van CHEF, TOPproducten👌.Fourchette Beer Grand Cru limited edition, klassieke Fourchette 15 maanden gerijpt op Vermouthvaten, super geslaagd 😘.🍽: Seltmann Weiden (Home & Table by Meyhui).Smakelijk, het was héérlijk. 🤗#fourchettebeer#belgianbeer#beerlover#wildboarfillet#wildgerecht#parsnip#butterturnip#wildsauce#trufflepowder#kroonophetwerk#foodybox #Culipress #gastronomy#finedining #artonaplate #instachef#culinaireinspiratie#chefsoninstagram#chefsalert#chefselection#homechef#instafood#foodphotography#homecooking#greatchef#chefstyle... See MoreSee Less