L’OR Barista lanceert unieke koffiemachine: Double shot, Double pleasure

L’OR onthult de eerste koffiemachine die een dubbele espresso of twee espresso’s tegelijkertijd kan maken

L’OR, het ‘gouden’ koffiemerk van de groep JACOBS DOUWE EGBERTS, zet de koffiewereld op haar kop en lanceert in september de L’OR Barista: de eerste koffiemachine die een dubbele espresso of twee espresso’s tegelijkertijd kan maken, voor twee keer meer plezier. Het nieuwe systeem werd ontwikkeld in samenwerking met Philips en is een echte must-have voor koffieliefhebbers die op zoek zijn naar een intense, multi-sensorische ervaring. De lancering gaat gepaard met een nieuwe generatie dubbele espresso XXL-capsules, exclusief voor het L’OR Barista-systeem.

Voor alle « coffee lovers »

Goed nieuws voor alle koffieliefhebbers die er altijd al van gedroomd hebben om ook thuis te genieten van een koffie die de grootste barista’s waardig is: L’OR lanceert de L’OR Barista koffiemachine, ofwel de eerste koffiemachine waarmee je een dubbele espresso of twee espresso’s tegelijkertijd kan zetten dankzij de nieuwe generatie XXL-capsules voor dubbele espresso. Het L’OR Barista koffiezetapparaat is verkrijgbaar in een klassieke en in een latte versie en biedt tal van mogelijkheden. Koffiefans kunnen kiezen uit een krachtige dubbele espresso, een grote filterkoffie of twee kopjes Lungo-koffie. Door verse melk in de geïntegreerde melkopschuimer toe te voegen, kan de L’OR Barista eveneens een breed scala aan gastronomische dranken bereiden.

Een sterkt staaltje Philips-technologie

De L’OR Barista-machine is ontwikkeld in samenwerking met Philips en is compatibel met de nieuwe generatie L’OR Barista XXL-capsules voor dubbele espresso, de klassieke L’OR espresso aluminium capsules en met het merendeel van de capsules die compatibel zijn met de Nespresso®-koffiemachines** die de machine ook automatisch herkent. Met zijn 19 bar druk zorgt de L’OR Barista voor een optimale extractie van de koffie. Andere innovatieve functies zoals een opwarmtijd van slechts 25 seconden en een groot waterreservoir van één liter, maken dat je op elk moment van een uitzonderlijke koffie kunt genieten.

L’OR Barista: nu al een icoon!

Voor het ontwerp van zijn nieuwe machine, werkte L’OR samen met de beroemde en meermaals bekroonde industriële ontwerper Khodi Feiz. In nauwe samenwerking met Philips, gekend fabrikant van kleinere huishoudapparaten, transformeerde Khodi Feiz een op en top technologisch product in een iconisch object, met een elegant silhouet en een curve die op subtiele wijze doet denken aan een capsule. Khodi Feiz legt uit: “De L’OR signatuur stond centraal in de ontwikkeling van het ontwerp. L’OR is een merk vol emotie, met veel sensualiteit en diepgang. Ik heb me hier dan ook door laten inspireren voor de creatie van het L’OR Barista machine, met als resultaat een prachtige mix tussen merk en product.”

Een nieuwe generatie XXL-capsules

L’OR Barista accepteert en herkent automatisch twee verschillende maten capsules: de klassieke, kleine capsule (compatibel met Nespresso®**) en de dubbele espresso XXL-capsule (exclusief voor de L’OR Barista) om een dubbele espresso of twee espresso’s tegelijk te maken. Voor een intense smaakbeleving, alleen of om te delen!

Het nieuwe assortiment L’OR Barista dubbele espresso XXL-capsules is verkrijgbaar in 5 versies met elk een verschillend aromatisch profiel en een andere intensiteit om aan alle smaken van de Belgische consument te voldoen. En als exclusieve innovatie, bevat het ook de vernieuwende tool L’OR Barista Grand Café Filtre, waarmee je snel een heerlijke kop filterkoffie kunt maken: er is een filter aanwezig onder het afneembare deksel om druk te verwijderen en filterkoffie te zetten.

**Merk van een derde partij die niet verbonden is met JACOBS DOUWE EGBERTS – Zie lijst met toestellen die compatibel zijn via www.lorespresso.com

 

 

 

 

De L’OR Barista koffiemachines

Beschikbaar vanaf september 2019

  1. L’OR Barista Base – aanbevolen verkoopprijs: €99,99* (beschikbaar in 4 kleuren: Piano Black, Midnight Blue, Velvet Red en Silky Beige)
  2. L’OR Barista Premium met metaalafwerking in Piano Black matte uitvoering – aanbevolen verkoopprijs: €119,99*
  3. L’OR Barista Base Latte met geïntegreerde melkopschuimer – aanbevolen verkoopprijs: €159,99* (beschikbaar in Piano Black)
  4. L’OR Barista Premium Latte met geïntegreerde melkopschuimer in Piano Black matte uitvoering – aanbevolen verkoopprijs: €179,99*

L’Or Barista dubbele espresso XXL-capsules

Beschikbaar vanaf september 2019

  1. Dubbele Ristretto 11
  2. Dubbele Selectie Barista 13
  3. Dubbele Lungo Profondo 8
  4. Dubbele Forza 9
  5. Grand Café Filtre

Aanbevolen verkoopprijs: €4,99* per 10 XXL-capsules

* de distributeur is de enige verantwoordelijke voor het vaststellen van zijn consumentenprijs.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.