Godiva start filmcarrière en lanceert nieuwe Limited Edition “Murder on the Orient Express”

Godiva maakt filmdebuut met rol in Murder on the Orient Express.

Godiva, de prestigieuze Belgische chocolatier, is enthousiast om zijn nieuwe samenwerking met 20th Century Fox aan te kondigen voor de langverwachte film Murder on the Orient Express, een film die het klassieke mysterieverhaal van meesterverteller en verhaalschrijver Agatha Christie herinterpreteert.

Over Godiva: Ter ere van de samenwerking hebben de meesterchocolatiers van Godiva drie nieuwe pralines ontworpen: een intens donkere chocoladeganache omhuld door witte chocolade, een pikante frambozenganache omhuld in melkchocolade en een smeuïge amandelpraliné omhuld door zoete melkchocolade. De  nieuwe pralines zijn versierd met een snorrenmotief, een ode aan Poirots eigen herkenbare snorharen. Godiva staat bekend voor zijn vakmanschap, kwaliteit en kunst: synoniem met deze waarden worden de heerlijke chocolades gepresenteerd in prachtige, vintage-geïnspireerde, limited edition gouden cadeauboxen, die gekenmerkt worden door een stijlvol Orient Express-thema.

Godiva zal zijn eerste filmsamenwerking ook vieren met een heerlijke warme chocolademelk met speculaassmaak in een opvallende vorm, nl. speelse chocolade-snorren op stokjes, “Poirot dipped Strawberries” en een bundel van vier van Godiva’s exquise ‘G Collection’ repen, gepresenteerd in een mooie, trein-geïnspireerde verpakking.

Over de film: Het verhaal speelt zich af in de jaren 1930 en start als een luxueuze treinrit doorheen Europa die al snel verandert in een van de meest stijlvolle, spannende en onzekere mysteries dat ooit verteld werd. Murder on the Orient Express vertelt het verhaal van dertien onbekenden die gestrand zijn op een trein, waar iedereen een verdachte is. Eén man gaat een race tegen de klok aan om het mysterie op te lossen voor er opnieuw iemand vermoord wordt. Kenneth Branagh regisseert en leidt een all-star cast met onder andere Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley en Josh Gad.

Een perfecte match voor twee tijdloze iconen: de film introduceert Godiva als geprefereerde chocolade voor de film. Hercule Poirot is de Belgische privédetective die bekend staat om zijn veeleisende smaak en zijn voorkeur voor mooie en luxueuze zaken.

“Murder on the Orient Express” speelt vanaf midden november in de zalen

                                               

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.