!!! Chocoladesalon Brussel / Salon Du Chocolat Bruxelles !!!

Tweede editie, opnieuw te Brussel, van 6 t.e.m. 8 februari 2015 in Brussels Expo.

Meer informatie op http://brussels.salon-du-chocolat.com/accueil.aspx

Tickets op http://ticketing.visitbrussels.be/index.php/nl/expo/init/675

Het Chocoladesalon ziet het ditmaal nóg grootser

In 2014 vond het Chocoladesalon plaats in Tour & Taxis. Op drie dagen tijd lokte het bijna 30.000 bezoekers uit alle hoeken van het land. De meesten kwamen naar het Chocoladesalon in gezinsverband of met vrienden. En ze bleken zeer enthousiast en opgetogen over deze eerste Brusselse editie.

Het was dan ook een event waar iedereen lange tijd reikhalzend naar had uitgekeken.

Gezien dit overrompelende succes kunnen de organisatoren niet anders dan in 2015 een nóg grootschaliger en nóg vlotter toegankelijk event opzetten. Als locatie kozen zij ditmaal Paleis 1 van Brussels Expo.

Brussel mag dus voor het tweede jaar op rij het Chocoladesalon verwelkomen. In 2015 zal een oppervlakte van meer dan 6.000 m² in het teken staan van chocolade in al zijn vormen. Voldoende ruimte dus om zowel de exposanten als de bezoekers optimaal comfort te bieden. Bovendien is Brussels Expo vlot bereikbaar en is er voldoende parkeergelegenheid.

Op het Chocoladesalon vinden de bezoekers – of het nu gaat om doorgewinterde kenners of om leken, vaklui of amateurs – hun favoriete chocolatiers en merken terug. Ze kunnen van gedachten wisselen met toonaangevende chocolatiers uit de sector en krijgen de kans om nieuwe producten en specialiteiten te ontdekken en te proeven. Dit jaar, staan er bovendien nóg meer ludieke en didactische activiteiten gepland – workshops, demonstraties, conferenties, tentoonstellingen – om het publiek te laten kennismaken met alle facetten van chocolade en rond te leiden in de feeërieke wereld van chocolade en cacao.

Zeer binnenkort meer uitgebreide informatie…

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.