-
Recente berichten
Archieven
- juni 2024
- mei 2024
- juli 2022
- maart 2022
- november 2021
- maart 2021
- december 2020
- februari 2020
- november 2019
- oktober 2019
- september 2019
- augustus 2019
- juli 2019
- juni 2019
- mei 2019
- april 2019
- januari 2019
- december 2018
- november 2018
- oktober 2018
- september 2018
- augustus 2018
- juli 2018
- juni 2018
- mei 2018
- april 2018
- maart 2018
- februari 2018
- januari 2018
- november 2017
- oktober 2017
- september 2017
- augustus 2017
- juli 2017
- juni 2017
- april 2017
- maart 2017
- oktober 2016
- augustus 2016
- juli 2016
- juni 2016
- mei 2016
- april 2016
- maart 2016
- februari 2016
- januari 2016
- december 2015
- november 2015
- oktober 2015
- september 2015
- juli 2015
- juni 2015
- mei 2015
- april 2015
- maart 2015
- februari 2015
- januari 2015
- december 2014
- november 2014
- september 2014
Brafa Art Fair: 24 jan t.e.m. 1 feb 2015 in Tour & Taxis
60e editie, 51 Belgische exposanten, 75 exposanten uit een vijftiental landen, 12 nieuwe deelnemers, 15.000 m² tentoonstellingsruimte, 9 conferenties, duizenden kunstwerken (goed voor bijna 4 millennia van artistieke creatie) en 1.500 ledlampen in de vorm van een gigantische lichtwolk aan de ingang … Alle ingrediënten zijn er om van BRAFA 2015 een merkwaardige editie te maken. De galeriehouders laten het publiek kennismaken met zorgvuldig verzamelde, zeldzame, authentieke, waardevolle en onverwachte topstukken uit diverse categorieën. Een streling voor het oog van de verwachte duizenden nieuwsgierige kunstliefhebbers en -verzamelaars.
BRAFA (Brussels Art Fair) is de eerste internationale afspraak van het jaar voor de kunstsector. Een kunstbeurs van superlatieven.
Wij zouden CuliPress niet zijn moesten we geen info geven over het culinaire aspect van Brafa. Dit is wat iedereen wil weten maar niet durft te vragen.
Om alvast met de deur in huis te vallen … ook de catering was van een ongezien excellent niveau! Traiteur van dienst was de gereputeerde traiteur Leonard die zich volkomen inleefde in de verwachtingen van veeleisende kunstliefhebbers.
Brafa opent met een galadiner voor 1500 genodigden. Daarnaast zijn er 4 cocktails/previews voor 4000 genodigden.
Om voor dergelijk veeleisend publiek culinair sterk uit de hoek te komen werden alle registers open getrokken. Tijdens het galadiner konden de genodigden plaats nemen aan lange tafels die opgesteld werden in de wandelgangen van de beurs. Dit gaf een indrukwekkende setting die samen met de luxueuze inrichting van de standen een kunstbeurs waardige impressie naliet. De gasten werden aan tafel bediend door een professioneel gedirigeerde equipe.
Tijdens de cocktailavonden werden de talrijke genodigden getrakteerd op een walking diner. Een overvloed aan Taitinger Champagne, culinaire pareltjes van hapjes en verrassende dessertjes deden menig kunstliefhebber zijn aandacht vestigen op deze culinaire kunstwerkjes.
Traiteur Leonard heeft hiervoor zijn krachten gebundeld met Lionel Rigolet, Chef van het restaurant Comme Chez Soi. Dit gastronomische concept laat niets aan de verbeelding over en samen leverden zij absolute top.
Tijdens de beurs stond Leonard ook in voor een brasserie met 220 bestekken, een gastronomisch restaurant met 140 bestekken en een exposanten-restaurant met 120 bestekken.