Brafa Art Fair: 24 jan t.e.m. 1 feb 2015 in Tour & Taxis

60e editie, 51 Belgische exposanten, 75 exposanten uit een vijftiental landen, 12 nieuwe deelnemers, 15.000 m² tentoonstellingsruimte, 9 conferenties, duizenden kunstwerken (goed voor bijna 4 millennia van artistieke creatie) en 1.500 ledlampen in de vorm van een gigantische lichtwolk aan de ingang … Alle ingrediënten zijn er om van BRAFA 2015 een merkwaardige editie te maken. De galeriehouders laten het publiek kennismaken met zorgvuldig verzamelde, zeldzame, authentieke, waardevolle en onverwachte topstukken uit diverse categorieën. Een streling voor het oog van de verwachte duizenden nieuwsgierige kunstliefhebbers en -verzamelaars.
BRAFA (Brussels Art Fair) is de eerste internationale afspraak van het jaar voor de kunstsector. Een kunstbeurs van superlatieven.
Wij zouden CuliPress niet zijn moesten we geen info geven over het culinaire aspect van Brafa. Dit is wat iedereen wil weten maar niet durft te vragen.
Om alvast met de deur in huis te vallen … ook de catering was van een ongezien excellent niveau! Traiteur van dienst was de gereputeerde traiteur Leonard die zich volkomen inleefde in de verwachtingen van veeleisende kunstliefhebbers.
Brafa opent met een galadiner voor 1500 genodigden. Daarnaast zijn er 4 cocktails/previews voor 4000 genodigden.
Om voor dergelijk veeleisend publiek culinair sterk uit de hoek te komen werden alle registers open getrokken. Tijdens het galadiner konden de genodigden plaats nemen aan lange tafels die opgesteld werden in de wandelgangen van de beurs. Dit gaf een indrukwekkende setting die samen met de luxueuze inrichting van de standen een kunstbeurs waardige impressie naliet. De gasten werden aan tafel bediend door een professioneel gedirigeerde equipe.
Tijdens de cocktailavonden werden de talrijke genodigden getrakteerd op een walking diner. Een overvloed aan Taitinger Champagne, culinaire pareltjes van hapjes en verrassende dessertjes deden menig kunstliefhebber zijn aandacht vestigen op deze culinaire kunstwerkjes.
Traiteur Leonard heeft hiervoor zijn krachten gebundeld met Lionel Rigolet, Chef van het restaurant Comme Chez Soi. Dit gastronomische concept laat niets aan de verbeelding over en samen leverden zij absolute top.
Tijdens de beurs stond Leonard ook in voor een brasserie met 220 bestekken, een gastronomisch restaurant met 140 bestekken en een exposanten-restaurant met 120 bestekken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.