‘Yvestown kookt’: de beste columns en de lekkerste recepten van blogster Yvonne Eijkenduijn

‘Yvestown kookt’: de beste columns en de lekkerste recepten van blogster Yvonne Eijkenduijn

Superlekker, supereenvoudig, supersnel en met prachtige foodfotografie van eigen hand

 Recent verscheen bij Davidsfonds Uitgeverij ‘Yvestown kookt’, het vijfde boek van Yvonne Eijkenduijn: bekend food-, lifestyle- en interieurblogger, columnist en auteur. Ze woont samen met man, poes en konijn in een oud brouwershuis in Lommel dat ze helemaal zelf renoveerden.

Wie Yvonne Eijkenduijn niet kent van haar populaire blog Yvestown, kent haar misschien wel van haar columns in Het Belang van Limburg. Als huiskokkin van Sjiek – het weekendmagazine van de krant – deelt ze elk weekend twee recepten uit haar keuken.

In Yvestown kookt bundelt ze de beste columns en de lekkerste recepten. Yvonne kookt seizoen na seizoen voor ieder wat wils! Eerlijk eten zonder te veel toeters en bellen, waarvoor ze alleen maar ingrediënten gebruikt die te koop zijn in de supermarkt. De verhalen over eten, de zalige eenvoudige recepten en de fleurige foto’s kleuren dit boek.

Yvonnes recepten zijn eenvoudig, bevatten weinig ingrediënten en zijn bijna allemaal in minder dan een halfuur klaar. Precies wat wij willen voor de dagelijkse kost. Bovendien leest het boek zeer aangenaam. Het is méér dan alleen een kookboek. Verschillende korte verhalen,anecdotes over eigen avonturen kruiden het boek en doen de lezers regelmatig binnenpretjes krijgen bij het lezen van bepaalde situaties, die anderen blijkbaar ook meemaken …

Website Yvestown

——————————————————-
Yvonne Eijenduijn, Yvestown kookt
ISBN 9789059087743 | 208 blz. | € 24,99 | Gebonden
Uitgegeven bij Davidsfonds Uitgeverij
Verschijnt op 3 juni 2016
——————————————————-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.