Toppatissier Joost Arijs viert Pasen

Plan je met Pasen een ontbijt, brunch of diner met familie of vrienden, dan heb je vast ook al nagedacht over het ideale dessert dat je je gasten wilt serveren. Bespaar jezelf dit jaar de dessertstress, want bij toppatissier Joost Arijs ben je aan het juiste adres voor nagerechten om mee uit te pakken tijdens je etentje.

KG - joost arijs - PAASTAART_HR_2016_detail No-nonsensepatisserie

Wie de naam Joost Arijs hoort, denkt meteen aan perfectie en vernieuwing. Groot gelijk, want ook voor Pasen pakt de ambachtelijke toppatissier én jonge wolf opnieuw uit met verfijnde smaken en texturen. Zijn uitgepuurde creaties zijn een genot voor al je zintuigen. Zowel je ogen als je smaakpapillen zullen tijdens de paasdis aan hun trekken komen.

Vorig jaar (exact 10 dagen voor Pasen) opende Joost Arijs zijn chocoladewinkel in Antwerpen, geen beter moment denkbaar, schreven we in een vorig blogartikel. Dit slechts 4 jaar na zijn allereerste locatie in de Vlaanderenstraat te Gent.

Kunstwerkjes uit chocolade

Paasklokken, kuikens, gevulde eitjes en een heuse paastaart: het zijn de traditionele traktaties die iedereen gelukkig maken. Dankzij Joost Arijs zullen de paasklokken dit jaar extra in hun nopjes zijn. Joost zorgt namelijk voor een ware revival van dit traditionele paassnoepgoed.

Wat denk je bijvoorbeeld van de paastaart met karamel-chocolademousse, chocoladebiscuit, gebakken banaan met passievrucht en hazelnootbiscuit? Die kun je vanaf dinsdag 22 maart t.e.m. paaszondag 27 maart bestellen. De taart is alleen verkrijgbaar voor zes personen. Prijs: € 29,10.

KG - joost arijs - PAASTAART_HR_2016_boven

Of wat dacht je van deze eitjes gevuld met hazelnotenpraliné en feuilletine €16,50 / stuk …                

… of dit gevuld melkchocolade ei met verschillende kleine eitjes €36,00 / stuk.

KG - Joost Arijs - Pasen 2016 - Gevuld eiKG - Joost Arijs - pasen eitjesPrijslijst Pasen_2016

www.JoostArijs.be

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.