Silverspoon en J&M Catering brengen met ‘Creations at Home’ luxe-catering bij u thuis.

“Relaxter dan op restaurant gaan, zéker vandaag. Makkelijker dan zelf koken. Toegankelijker dan traditionele catering en een pak verrassender dan take away. Alle gerechten zijn eenvoudig te serveren. Pick and choose. Mix and match.” De bekendecateraar Silverspoon wil met ‘Creations at home’, een online gastronomisch keuzemenu, een gloednieuwe wind in de sector laten waaien. Deels ingegeven door een al langer knagend buikgevoel, vandaag extra verstrekt door het corona-klimaat met alle gekende restricties. Vanop de nieuwe webshop kan iedereen elke dish zonder veel gedoe in eigen huis op tafel zetten.

Silverspoon creëert thuis een unieke sfeer gaande van een zwoele zomeravond tot een warm winterbuffet voor familie of vrienden, veilig binnen de eigen bubbel. Na de nog aan te kondigen versoepelingen hoopt de cateraar dit ook zo snel mogelijk te lanceren voor middelgrote groepen.
Stel: je organiseert een feestje in privékring. Laat een cateraar komen, dan loopt zoiets al snel op tot 3000 euro. Want je betaalt naast het eten tevens voor een chef-kok, een maître en pakweg de vrachtwagen. “Dat is te duur”, vindt Bart Claessens van Silverspoon. Er ontbrak volgens hem iets tussen de huidige vorm van catering en de sympathieke hobbykok die zich met de hulp van een student aanbiedt. “Dat gat in de mark was er al langer. Maar de coronacrisis heeft dit gemis natuurlijk nóg meer  bloot gelegd. Kleinere feestjes thuis kan je gewoon niet opluisteren met die traditionele catering”, gaat Bart verder. “Lever je niets kleins?, werd me dikwijls gevraagd.  Wel, het was hoog tijd om daar een degelijk concept voor te ontwikkelen. In de nieuwe wereld waar we vandaag in leven, zal die vraag vermoedelijk enkel nog toenemen.” Waar zit het verschil dan met het vernieuwende ‘Creations at home’? Je laat een cateraar voor je koken, maar al de rest kan je van de factuur afvinken. En je betaalt geen maître meer, maar indien gewenst wel een pro die een handje komt helpen. “Organiseer je een barbecue? Dan leveren wij iets dat veel meer vindingrijk is dan de traditionele vlees- en saladeschotels die je bij de beenhouwer bestelt. Het geheel kan betaalbaar ‘ge-upleveld’ worden. Onze webshop is zo gemaakt dat je aanklikt wat je aanspreekt en in één oogopslag de prijs ziet. Heb je nog wat marge? Dan kan je extra’s toevoegen. Lopen de kosten te snel op? Dan schrap je een item of pas je de aantallen aan voor je op ‘bestellen’ klikt. Je stelt je menu helemaal op maat en volgens het eigen budget samen.”

LUXE-CATERING MET HET GEMAK VAN EEN AFHAALMAALTIJD
Met ‘Creations at home’ combineert Silverspoon de kwaliteit van luxe-catering met het gemak van een afhaalmaaltijd. “Pas op: een feest voor meerdere mensen organiseer je ook niet op 5 minuten. Dus het is niet zo dat alles kant-en-klaar op de stoep staat in een half uur. Onze levertijd bedraagt minimaal 48uur.” Wat kan er op het menu staan? Bijvoorbeeld: een Oosters Buffet, Bistro Belge, Aspen Buffet of een zeer feestelijk Happy Holidays Buffet met exclusieve gerechten. Hiermee zijn alvast verrukte reacties verzekerd bij al het lekkers dat jij op tafel zet. Hebben we dat in volle lockdown niet het meest van al gemist? Zeiden we na de eerste reünie in onze bubbels in juni niet: dit zouden we véél vaker moeten doen? Wel, dat vinden wij ook. En ‘as we speak’ wordt dat trouwens opnieuw bevestigd tijdens de recente verstrengingen.” Volgens ‘Creations at home’ bepaal jij nog altijd wat er op tafel komt. Wil je graag een volledig driegangenmenu? Of zorg jij voor het vlees op de barbecue en Silverspoon voor salades, desserts en aperitiefhapjes? De keuze ligt bij de klant. “Uiteraard moet iedereen rekening houden met de huidige regels wat corona betreft. ‘Creations at home’ maakt het je graag gemakkelijk.” Kijk rond in de webshop. Pick and choose, mix and  match. Selecteer de gewenste aantallen en voeg ze toe aan je winkelmandje. Jij kiest, wij leveren en jij tovert het – al dan niet met wat extra hulp – op de tafel. Zo simpel kan het zijn.”

GEEN GEDOE
“Wij houden niet van gedoe”, benadrukt Bart nog. “Ingewikkelde prijsberekeningen? Dagen wachten op een offerte? Niet bij ons. Je ziet in één oogopslag de prijs online vooraleer je op ‘bestellen’ klikt. Zo kom je ook nooit voor verrassingen te staan. Het eten – eerlijk en puur – is trouwens geen bouwpakket waar je nog uren werk  aan hebt. Want óók erg belangrijk aan dit concept: jij bent zelf een gast op dit feest. Dus we willen jou zo weinig mogelijk laten werken. De gerechten worden geleverd in een stijlvolle box. Het enige wat jij hoeft te doen, is het eten opdienen en mee aanschuiven. Als je dat wil, leveren we nog leuke extraatjes. Had je graag aangepaste wijnen bij de maaltijd? Mooi aardewerk om alles in te presenteren? IJsblokjes om de drank koud te zetten? Het is allemaal slechts één muisklik verwijderd.”
Info: www.creationsathome.be

Wie zijn wij?
Silverspoon en J&M Catering – die sinds 2019 weliswaar zelfstandig onder één vlag varen – zijn al jaren een vaste waarde in de catering- en evenementensector. Met meer dan 25 jaar ervaring op de teller weten ze beter dan wie dan ook hoe gezelligheid smaakt. Met ‘Creations at home’ wil Silverspoon die kwaliteit en ervaring nu ook beschikbaar maken voor kleinere groepen, die tot nu toe veelal uit de boot vielen. Want iedereen heeft recht op een hoogstaande culinaire ervaring in een ongedwongen sfeer. ‘Creations at home’ combineert de kwaliteit van luxecatering met het gemak van een afhaalmaaltijd. Samen genieten was nog nooit zo gemakkelijk.

 

 

 

 

 

 

 

Zonder stress genieten van een heerlijk feestmenu met de aankomende feestdagen … Silverspoon Exclusive Catering & Events staat voor u klaar!

Geplaatst door CuliPress op Dinsdag 10 november 2020

We ontvingen, proefden en beleefden “Creations at Home” by Silverspoon Exclusive Catering & Events 👌.

-…

Geplaatst door CuliPress op Zondag 8 november 2020

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.