Neuhaus lanceert zomercollectie met exotische smaken.

Met de tijdelijke zomercollectie ‘Summer Irrésistibles’ eert Neuhaus de klassieke Caprice en Tentation pralines met een symfonie van exotische smaken, zoals ananas, passievrucht en yuzu.

 

60 jaar ‘Les Irrésistibles’

De driehoekige pralines ‘Caprice‘ en ‘Tentation‘ werden ter gelegenheid van Expo ’58 gelanceerd en groeiden uit tot een vaste waarde in het Neuhaus-gamma. Zowat 60 jaar later maken de Caprice en Tentation nog altijd deel uit van de ‘Irrésistibles’, de sterpralines van het Neuhaus-aanbod. En dat mag gevierd worden! Speciaal voor de 60ste verjaardag lanceert Neuhaus verschillende limited editions in het teken van de Belgische lekkernijen. Eén daarvan is de Summer Irrésistibles, een seizoensgebonden collectie om de zomer met open armen te verwelkomen. Onze Maîtres Chocolatiers verrijkten de Belgische chocoladeganache van de Irrésistibles met exotische fruittoetsen, zoals ananas, passievrucht en yuzu.

Het zomerassortiment van de Irrésistibles is verpakt in een kleurrijke en luchtige box, helemaal in lijn met de verfrissende smaak van de pralines. De prijs bedraagt 27 euro per geschenkdoos van 12 pralines (4 per smaak). Nog tot eind augustus verkrijgbaar bij de Neuhaus-verkooppunten!

Voor meer informatie: www.neuhauschocolates.com
Volg ons op Instagram: @neuhauschocolates
#Neuhaus #NeuhausChocolates

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.