Burgers & Booze: bigger, better & back with the black burger

Antwerpen, op dinsdag 19 april heropent het ondertussen befaamde Burgers & Booze met een vernieuwd en verdubbeld restaurant en een  nieuwe menukaart. Voor de fans van de gitzwarte, jawel, White Lie-burger is er extra goed nieuws: it’s back! (Voor eventjes toch.)

KVDS-20160412-162531-4770-NIKON-D800-HDR

Eind 2014 opende Burgers & Booze haar deuren op het Antwerpse Zuid. Geïnspireerd door gourmet burgerbars zoals je ze vindt in grootsteden zoals New York en Londen, serveert eigenaar Kiarash Nabavieh er de beste burgers van de stad, vergezeld van eigenzinnige cocktails.

Het concept werd een succes, en de zaak was al snel aan uitbreiding toe. Het pand naast het restaurant bleek de ideale locatie voor die ambitieuze plannen. De muur ging eruit waardoor er nu extra plaats is voor nog meer Burgers & Booze madness.

Nieuw menu met cocktails door Dries Botty
Ook het menu kreeg een upgrade. De populaire black burger White Lie, met een zwart broodje en dito kaas en ketchup, kan je opnieuw bestellen. De vernieuwde cocktailkaart is van de hand van Dries Botty, bartender bij The Dirty Rabbit en in 2015 door Venuez uitgeroepen tot beste bartender van het jaar.

BLACK-BURGER2

Grootse toekomstplannen
En dat is nog niet alles. Eigenaar Kiarash heeft grootse plannen voor de toekomst. Zowel Burgers & Booze als hotdogrestaurant Frank & Brut openen binnenkort nieuwe filialen in Brugge, Brussel, Gent en Knokke.

Bovendien zullen beide restaurants vanaf 13 mei te vinden zijn op Bocadero met een food container.

Weetje: Kiarash Nabavieh is ook de eigenaar en bedenken van het hotdog- en champagnerestaurant Frank & Brut, dat overdag door het leven gaat als lunchbar Frank’s Deli.

logo

KVDS-20160412-141734-4668-NIKON-D800-1024x683

logo

logo

logo

logo

logo

Openingsuren:
Zondag tot en met donderdag van 17u tot 22u.
Op vrijdag en zaterdag van 17u tot 23u.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.