Beleef de perfecte aperitivo op het strand of op jouw terras dankzij Aperol Spritz.

ENJOYING AN APERITIVO WITH FRIENDS HAS NEVER BEEN SO EASY!

At home, on the beach …

Van begin juli tot eind augustus kan je via de Deliveroo-app het perfecte aperitief bestellen in Knokke. Kenmerkend voor Aperol is een onverwoestbaar goed gevoel: een gevoel dat mensen samenbrengt in een gezellige sfeer, een gevoel dat keer op keer zorgt voor positieve vibes. Die positieve vibes stak Aperol in twee aperitief boxen: de Aperol Aperitivo Box en de Aperol Beach Box.

Reveal your inner bartender en bestel de Aperol Aperitivo Box. Die bevat alle ingrediënten om zelf een heerlijke Aperol Spritz te maken zoals een fles Aperol, een fles Riccadonna Prosecco, zes Aperol glazen, spuitwater, ijsblokjes, sinaasappel-schijfjes en chips. Doe de ijsblokjes in het glas en voeg er gelijke delen prosecco en Aperol aan toe. Doe er vervolgens een scheutje spuitwater bij en werk af met een schijfje sinaasappel. Ready to serve!

Heb je geen barman of barvrouw skills, maar wil je toch van een verfrissende Aperol Spritz genieten op het strand? Dan kan je de Aperol Beach Box bestellen. Deze box bevat zes kant-en-klaar flesjes Aperol Spritz, zes bekertjes, ijsblokjes, sinaasappel-schijfjes, chips en een Aperol Spritz koelbox.

Daarnaast kan je dit jaar ook terecht in de Aperol pop-up shop op de dijk in Knokke. Daar kan je als echte Aperol-fan goodies aankopen zoals Aperol T-shirts en sweatshirts.

Nieuw deze zomer in Knokke: Aperol laten leveren op het strand 
Wat extra leuk is, is dat je je bestelling ook kan laten leveren op een door jouw gewenste plaats aan het strand. Stel dat het bijvoorbeeld té mooi weer is om op restaurant te gaan ’s middags, of dat alle terrasjes helaas al volzet zijn ’s avonds, dan kan je via de Deliveroo-app makkelijk je locatie op het strand doorgeven via de drop pin.

In dit geval laat je de pin vallen op de locatie waar jij op het strand zit. Zo kan je amper 30 minuten later toch nog genieten van het eten uit je favoriete restaurant of van je Aperol Aperitivo Box en een prachtige avondzon op het strand meepikken.

Over Aperol Spritz shop summer 2018
Zeedijk 651 Knokke-Heist. Dagelijks geopend van 15 u. tot 21 u. Link naar Aperol Spritz Shop Knokke

Wat Aperol Spritz zo uniek maakt
Wat meteen opvalt, is de feloranje kleur die van elke toost een extra zonnig en vrolijk moment maakt. Kenmerkend voor Aperol is ook een onverwoestbaar goed gevoel: een gevoel dat mensen samenbrengt in een gezellige sfeer, een gevoel dat keer op keer zorgt voor positieve vibes. Kortom, een aanstekelijk gevoel: je moet al uit bijzonder hard hout gesneden zijn om aan een Aperoltoost met vrienden te weerstaan. Dit is puur genieten!

Hét aperitief
Doe het ijs in een glas en voeg er de prosecco en Aperol aan toe. Doe er vervolgens een scheutje spuitwater bij en werk af met een schijfje sinaasappel. Deze manier van inschenken voorkomt dat de Aperol onderaan het glas blijft. (Bereidingstijd: 5 min)

Link naar Aperol Spritz ritual

 

 

DRINK APEROL RESPONSIBLY

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.