Angelo Dorny lanceert nu ook het allereerste online moestuinprogramma!

YouTube is uitgegroeid tot een volwaardig mediaplatform waar sterke content van hoge kwaliteit op kan worden verspreid. Samen met productiehuis Landvogel trekt Angelo Dorny met zijn gloednieuwe reeks ‘Grow, Cook, Eat’ de online kaart.

Auteur, blogger en groenjournalist Angelo Dorny (27) stelde onlangs pas zijn nieuwste boek Goed Gezaaid voor aan een vol Tuintheater in Merelbeke, vandaag, 6 februari, werd bekend gemaakt dat zijn vorige worp Pomodori een plaats veroverde op de shortlist van de World Cookbook Awards en morgen zet hij zelf de eerste stappen in zijn gloednieuwe moestuin. Een jaar lang deelt hij zijn tips en ervaringen in ‘Grow, Cook, Eat’: het allereerste volwaardige moestuinprogramma dat online gelanceerd wordt.

Het doel: een jaar lang leven van eigen bodem. Want echt eten, recht uit de tuin: daar gaat het om. In twee afleveringen per week toont Angelo hoe hij zijn tuin omtovert en er de seizoenen rond van kan leven.

“Online uitzenden laat ons toe om zeer kort op de bal te spelen. Vriest het dat het kraakt, valt er sneeuw of is het uitzonderlijk warm? Daar krijg ook ik mee te kampen. De omstandigheden die je ziet in ‘Grow, Cook, Eat’ zijn dezelfde als degene waarmee anderen op dat moment mee geconfonteerd worden. De problemen die andere moestuiniers met mij ervaren, probeer ik gelijktijdig op te lossen.’ – Angelo Dorny

TV is niet dood, integendeel. Het internet is simpelweg een snel medium dat iedereen in staat stelt zijn eigen verhaal te vertellen. Dat dat op een kwaliteitsvolle manier kan, bewijst Angelo Dorny vanaf dinsdag 7 februari in ‘Grow, Cook, Eat’, te volgen via zijn YouTubekanaal: http://tv.angelodorny.be.

Wie is Angelo Dorny?

Angelo Dorny (27) is auteur, blogger en groenjournalist. Hij studeerde agrarische land- en tuinbouw en leerde de kneepjes van het vak van zijn grootvader. Tot nu toe schreef hij 7 boeken en de inspiratie is nog lang niet op. Met zijn tips gingen inmiddels duizenden Vlaamse en Nederlandse gezinnen aan de slag. Als hoofdredacteur van het Nederlandse magazine De Tuin op Tafel en freelance journalist voor verschillende Vlaamse en Nederlandse tijdschriften houdt hij de vinger aan de pols van al wat groen is. Hij heeft daarnaast een eigen blog (www.angelodorny.be) en sinds dit najaar ook een YouTube-kanaal (http://tv.angelodorny.be).

Angelo Dorny,

Goed Gezaaid
ISBN 9789022333808 | 128 blz. | € 14,99 | Paperback
Uitgegeven bij M-Books, de nieuwe spin-off van Uitgeverij Manteau

GoedGezaaid_cover_kleur.indd Pagina_s-van-GG_binnenwerk_HR_uncoatedprofiel Pagina_s-van-GG_binnenwerk_HR_uncoatedprofiel-2 Pagina_s-van-GG_binnenwerk_HR_uncoatedprofiel-3

Ontdek hier de trailer…

http://www.facebook.com/angelodorny.be

http://www.instagram.com/angelo_dorny

http://www.twitter.com/angelo_dorny

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.