Onze Chef, een warme hulde aan Geert Van Hecke

Onze Chef, een warme hulde aan Geert Van Hecke

Een hommage aan de eerste Vlaamse driesterrenchef
Een kleine jongen uit het West-Vlaamse Pittem droomde ervan kok te worden. Het werd een verhaal van doorzetten, keihard werken en altijd blijven geloven. De jongen bereikte de gastronomische top en werd de eerste Vlaamse chef met drie Michelinsterren. In dit boek vertelt hij hoe hij in de verre keuken van topchef Alain Chapel het vak leerde, terug naar België kwam en zijn eigen restaurant in Brugge opende. Zijn compagnon de route, Mireille, zijn zoon Louis en vrienden van het eerste en laatste uur vullen het verhaal aan. En dan zijn er de ‘poulains’, zij die in zijn keuken en zaal het vak leerden. Allemaal waren ze jong en leergierig toen ze De Karmeliet voor het eerst schoorvoetend binnenstapten. Ook zij hadden een droom en maakten die waar. Dit boek is een warme hulde aan hun chef: Geert Van Hecke.

Bekijk via deze link het inkijkexemplaar, met dank aan Uitgeverij Lannoo

 

TECHNISCHE INFO
EAN 9789401428293
BESCHIKBAAR: Verschenen
FORMAAT: 24cm x 30cm
VERSCHIJNINGSDATUM: 24/11/2015
AFWERKING: Hardcover
DRUK: 1
AANTAL PAGINA’S: 208
NUR OMSCHRIJVING: Eten en drinken algemeen
UITGEVER: Uitgeverij Lannoo

Eén reactie

  1. lieve chef geert van hecke
    ik wil jou boek heben
    jozefien van turnhout

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.