Vanille-ijs Dilea verkozen tot “Product van het jaar”

Na slechts éénjarig bestaan is het 100% lactosevrij vanille-ijs van Dilea verkozen tot “Product van het Jaar 2016” in de categorie “Lactosevrije producten”. Dilea lanceert dit voorjaar een nieuwe smaak: chocolade-ijs. Het Belgische merk Dilea Zero Lactose® kwam vorig jaar met zijn eerste 100% lactosevrije ijs. De eerste verjaardag van…

Lees verder

Miele, ontdek de nieuwigheden op Batibouw

Miele: de K 20.000 koelkast – Blackboard Edition De koelkast als cool communicatiecentrum. Dankzij de vrijstaande koel-diepvriescombinaties in ‘blackboard’ edition laat je voortaan winkellijstjes, allerlei afspraken en lieve kattebelletjes in krijt achter op dé blikvanger in je keuken. Bovendien leveren deze toestellen zonder zichtbare handvaten (dankzij het Click2open systeem) superprestaties,…

Lees verder

Love is in the air at Neuhaus

Via onderstaande link kan u op de website van Neuhaus kennis maken met de volledige Valentijnscollectie. Speciaal voor Valentijn ontwikkelde Neuhaus niet alleen nieuwe hartvormige pralines maar ook een luxueuze hartvormige verpakkingsdozen! https://www.neuhauschocolate.com/valentine-chocolate/chocolates-category-en.htm   Love is in the air! Ontdek de #Valentijn collectie in de @Neuhaus boutieks,tip: er zijn nieuwe…

Lees verder

Luxe tomatengamma nu in Antwerpse ELVEA Pop-Up Boutique

Antwerpen, december 2015 – Elvea’s exclusieve gamma Selezione del maestro wordt uitgebreid met unieke gele én rode gepelde Datterini tomaten. Deze tomaat heeft een langwerpige vorm die doet denken aan een dadel, vandaar de naam Datterini. Deze tomaten zijn van nature zoeter dan de traditionele tomaat die we allemaal kennen én gebruiken in de keuken. Daarom zal…

Lees verder

Twee eeuwenoude tradities vinden elkaar … Neuhaus en Lhéraud.

Ontdek de unieke combinatie van de chocolade van Neuhaus en de cognac van Lhéraud, twee bijzondere producten die het resultaat zijn van ambachtelijke kennis en vakmanschap. Deze nieuwe geschenkkoffer verenigt twee eeuwenoude tradities die het perfect met elkaar kunnen vinden. De familie Lhéraud uit La Petite-Champagne, een streek die befaamd…

Lees verder

Claudia feest in kleur, 12 originele tafels en menu’s

Claudia feest in kleur is een bron van inspiratie voor iedereen die op een originele manier gasten wil ontvangen of een themafeest wil organiseren. Van een sprookjesachtige kersttafel tot een sprankelend tuinfeest in boho chic-stijl, Claudia geeft haalbare tips en advies om van elke speciale gelegenheid een succes te maken.…

Lees verder

Nieuwe cocotte: de tomatencocotte van Staub.

Dat Staub niet verlegen zit om de klassieke cocottevorm te doorbreken zal ons niet meer verbazen. De reeks ‘specialiteiten’ van Staub bevat immers al de cocotte’Koe’, de cocotte’Hart’, de cocotte’Pompoen’, ‘Varken’ en ‘Groenten’. Aan verbeelding zal het dit najaar dan ook niet ontbreken op tafel. Staub lanceert deze herfst een…

Lees verder

Vegetables that sparkle the conversation – Graanmarkt 13

Beste groenterestaurant van Vlaanderen 2015 Seppe Nobels won met Graanmarkt 13 de titel ‘Beste groenterestaurant van Vlaanderen 2015’ (Groene Gault & Millau) en bereidt in dit boek 68 zeer haalbare gerechten, geschikt om te delen met familie of vrienden. Groenten zijn gezond. Maar groenten zijn ook gezellig. Gezonde en creatieve…

Lees verder

The making of … Neuhaus, The Neuhaus HISTORY collection

Wie kent Neuhaus niet? Weinigen zullen hun hand in de lucht steken. Neuhaus kan dan ook een rijke geschiedenis voorleggen. Neuhaus, uitvinder van de Belgische praline. Al in 1857 opende de Zwitser Jean Neuhaus een succesvolle apothekerszaak in de Brusselse Koninginnegalerij. Omdat medicatie en pilletjes toen maar slecht smaakten bedacht…

Lees verder

Nationale Mosselweek van 21 tot en met 25 september

AANKONDIGING NATIONALE MOSSELWEEK Yerseke, 18 september 2015 Zeeuwse mosselen voor iedereen tijdens Nationale Mosselweek! Een oldtimer mosseltruck met bekende chefs en BV’s trek door Vlaanderen om de allerlekkerste Zeeuwse mosselen uit te delen. Afgelopen zomer heb je ongetwijfeld al genoten van een pot heerlijke Zeeuwse mosselen, maar na enkele maanden…

Lees verder

Ellis Gourmet Burger, culinaire burgers, een succes.

Jaja, ze bestaan nog, zij die nog nooit bij een hamburgerrestaurant binnen stapten. Nochtans duiken deze ‘hamburgertenten’ in meer en meer steden op wat erop wijst dat hun succes niet van korte duur zal zijn. Wij gingen op bezoek bij de pionier van de premiumburger, Ellis Gourmet Burger. Bij Ellis hebben ze ongetwijfeld een…

Lees verder

Waarom authentieke combinatie kaas & bier blijft smaken.

Chef Viki Geunes verrast met hedendaagse twist op nostalgische combo Kaas en bier: een authentiekere combinatie van vakmanschap bestaat haast niet. Het hoort al eeuwenlang tot de favoriete geniet-combo’s van de Belg en wordt nu zelfs nóg populairder.“Kwaliteitsproducten die je herinneren aan je jeugd, maar met een frisse 2015-twist: dát…

Lees verder

NorthSeaChefs Benefeat

Zondag 31 mei 2015, een tuinfeest, in Hof ten Damme, NorthSeaChefs, diner, een uitverkocht event … hooggespannen verwachtingen. Nog niet gehoord van de NorthSeaChefs? Alles draait rond een zeer lovenswaardig idee, nl. ode aan de vis. NorthSeaChefs moedigt chefs, hobbykoks en consumenten aan om op een verantwoorde manier om te gaan met…

Lees verder

Pierre Marcolini opent nieuwe Haute Chocolaterie te Antwerpen

Deze galerij bevat 24 foto's.

Pierre Marcolini, passie voor chocolade in paaspoppetjes. Pasen, de lente, chocolade, ze stemmen iedereen goedgezind. Voeg hierbij een naam die klinkt als een paasklok, Pierre Marcolini, en onze dag kan niet meer stuk! Pierre Marcolini opende zonet een nieuwe chocoladeboetiek in de Korte Gasthuisstraat te Antwerpen. De frisse en strakke inrichting geeft…

Lees verder

!!! Chocoladesalon Brussel / Salon Du Chocolat Bruxelles !!!

Tweede editie, opnieuw te Brussel, van 6 t.e.m. 8 februari 2015 in Brussels Expo. Meer informatie op http://brussels.salon-du-chocolat.com/accueil.aspx Tickets op http://ticketing.visitbrussels.be/index.php/nl/expo/init/675 Het Chocoladesalon ziet het ditmaal nóg grootser In 2014 vond het Chocoladesalon plaats in Tour & Taxis. Op drie dagen tijd lokte het bijna 30.000 bezoekers uit alle hoeken…

Lees verder

Kookeet Brugge

Van 4 tot 6 oktober nodigden 30 Brugse chefs u uit op ’t Zand. De verwachtingen waren hoog gespannen gezien onderstaand lijstje met deelnemende restaurants. Overzicht deelnemende restaurants 2014 De Karmeliet*** – De Jonkman** – Sans Cravate* – A’Qi*  – Auberge de Herborist*  – Assiette Blanche – Bhavani – Bistro Refter – Bonte B …

Lees verder