Neuhaus pakt uit met handgemaakte paaspralines met exclusieve smaaksensaties.

Pasen is in aantocht. Binnenkort vliegen de chocolade paaseitjes ons weer rond de oren. Heb je graag afwisseling en hou je van verrassingen … de Belgische chocolatier Neuhaus geeft Pasen extra pit met nieuwe smaken en texturen dankzij de meest verfijnde ingrediënten. Wat dacht je van een paaspraline met yuzu, Luikse siroop, karamel, koffie of kriek?

HANDCRAFTED EGGS

Neuhaus pakt dit jaar uit met ‘handcrafted’ eggs: vijf handgemaakte paaspralines met een bijzondere samenstelling. De Maîtres Chocolatiers van Neuhaus selecteerden de meest verfijnde ingrediënten ter wereld om deze vijf smaaksensaties te creëren. Lees en smul mee…

YUZU

Eerst proef je de pittige smaak van ganache ( = chocolade botercrème) met de Zuid-Koreaanse citrusvrucht yuzu. Dan volgt de zoetheid van witte chocolade, afgetopt met een fleurige toets van Japanse matcha-thee.

LUIKSE SIROOP

Twee Belgische iconen ontmoeten elkaar in dit ei van donkere chocolade: fruitige Luikse siroop met een praliné van amandelen en onze bekende Allegro-koekjes, bedekt met intense donkere Belgische chocolade.

KOFFIE

De nootachtige smaak van deze chocoladeganache met Arabica-koffie past perfect bij de zachte hazelnootpraliné, verrijkt met krokante feuilletine (= Franse biscuitkruimels) en omhuld met Belgische melkchocolade.

KRIEK

In deze praline met een jasje van donkere chocolade vinden we een bitterzoete vulling, met de diepe zuurheid van Franse Morello-krieken en markant bittere toetsen van de chocoladeganache uit Saõ Tomé (= West-Afrikaans eiland).

KARAMEL

Zoet, zoutig en romig: een melkchocolade ei voor de helft gevuld met zijdeachtige karamel en een vleugje ‘fleur de sel’, de andere helft met ganache van witte chocolade. De praline werd verrijkt met vanille uit Madagaskar en knapperige gekarameliseerde hazelnoten.

☝🏻 De pralines werden elk met de hand gekleurd en zitten in een prachtige geschenkdoos. Deze collectie is enkel tijdens de paasperiode te verkrijgen!

 

 

 

 

 

 

 

 

ORIGINAL SMALL EGGS

Wat zou Pasen zijn zonder de traditionele small eggs van Neuhaus? Ze zijn er dit jaar in 16 verschillende smaken. Van boterzachte crème tot intense pure chocolade, elk eitje is tongstrelend op zijn manier. Het nieuwe paasei voor 2018 is er eentje in witte chocolade, gevuld met verrukkelijke crunchy praliné.

Een ei is het ultieme paassymbool, maar staat ook voor nieuw leven en een nieuw begin. Het paasassortiment van Neuhaus kreeg een verpakking die verwijst naar dit krachtige symbool. Neuhaus gebruikte de natuurlijke spikkels op eieren als grafisch element, gecombineerd met frisse kleuren. De ovalen geschenkdoos en het metalen ei zijn collector’s items, leuk om hebbedingetjes in te bewaren.

BALLOTOEUF

Voor een traditiebedrijf als Neuhaus is Pasen de perfecte aanleiding om tijdloze en toch eigentijdse collecties te lanceren. Zo toont de bekende ballotoeuf zich op z’n paasbest in een nieuw jasje. Het grote handgemaakte paasei staat nog altijd bol van de heerlijke, traditionele Neuhaus-pralines. Die werden al dan niet gedecoreerd met gianduja, een smeuïge mix tussen chocolade en hazelnoot. Elk ei is 100% handgemaakt door de Maître Chocolatier.

De paascollectie is vanaf einde maart beschikbaar in de Neuhaus-boetieks en in de e-shop op www.neuhauschocolates.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.